Zašto i vlast i opozicija ĆUTE O HAPŠENJU protivpožaraca?

Grad Vranje, čitav jug Srbije, pa i cela zemlja prate i govore o hapšenjima pripadnika Sektora za vanredne situacije, a aktuelna vlast u Vranju na svim nivoima uporno ćuti o takozvanoj «protivpožarnoj aferi».

Po izvoru InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju, «aktuelna vlast ima posebne razloge zbog kojih se ne oglašava u vezi s ovom aferom»!

- Predstavnicima lokalne vlasti je izuzetno neugodno da se obraćaju javnosti u vezi s ovom aferom, jer su u pitanju njihovi kadrovi među uhapšenim pripadnicima Sektora za vanredne situacije u Vranju. Vlast ćuti i zbog «povezanih» lica iz sadašnjeg establišmenta koji su potencijalni krivci što je došlo do ove afere i mogući učesnici u koruptivnim radnjama - objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

Izvor InfoVranjskih je ubeđen «da najviše bride i crvene obrazi Dušana Aritonovića, načelnika Gradske uprave».

- Aritonović je, između ostalih, doprineo da Ivica Tašković, «srodnik» jednog od uhapšenih, bude na čelu Komunalne policije, da Boban Antanasijević bude načelnik Odeljenja za inspekcijske poslove u vreme kada njegovi inspektori, doduše ne svi, poručuju pojedinim privatnicima «da imaju račun u toj i toj kafani», da Jovana Antić vodi Odeljenje za urbanizam i imovinsko-pravne poslove i aktivno učestvuje u otuđenju javne svojine u centru Vranja privatniku koji drži nelegalni objekat, i da ne nabrajam (polu)ilegalne bašte kafića u centru grada - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «čudi da ćute i tzv. opozicione stranke».

- Za nas naprednjake nije ni čudo što smo zanemeli, radi se o našim ljudima, Ali, gde je ta silna opozicija u Vranju, vidim samo jedna stranka se oglasila, pa zaključujem da izbegavaju zameranje gradskoj vlasti, verovatno iz nekih svojih razloga, bolje reći, interesa - promišlja hendikepiranu političku scenu Vranja ovaj «rasvešćeni» naprednjak.

Podsećamo, osim jedne opozicione stranke, povodom hapšenja pripadnika Sektora za vanredne situacije u Vranju se nisu oglasili niti održali konferencije za novinare niko ni iz vlasti ni iz opozicije!?

S. Kostić

Komentari

Radili su zajedno, isli na zimovanje sa vedranom u bugarskoj gratis naravno vodili porodice pa i ne ide da se oglasavaju ajde proverite prelazak zajednicki na granicu i boravak u Banjsko ko je sve bio evo poso za privredni

Ne razumem kako to da su uhapseni kadrovi SNS, koliko ja znam pripadnici MUP a ne smeju biti clanovi politickih stranaka i organizacija, ili da se stranacki organizuju ili politicki deluju u Ministarstvu.

Ne razumem kako to da su uhapseni kadrovi SNS, koliko ja znam pripadnici MUP a ne smeju biti clanovi politickih stranaka i organizacija, ili da se stranacki organizuju ili politicki deluju u Ministarstvu.

Naravno da treba da se ċuti, jer tužilaštvo i nadležni organi rade svoj posao. Bilo kakva priča bi možda ometala istragu. Da se nešto priča zašto se priča. Kada se ćuti, zašto se ćuti. To je kao posmatranhe na čašu iz žablje ili ptičje perspektive. Ova vlast je uhapsila kriminalce. Što se ne pohvali to. Ponavljam, uhapsila! Respect!!! Sada ako priča o tome ili se hvali ili je sumniva, saučesnik je. Svijetu nije lako ugoditi. Teraj mala ovce preko brega!

Kad das resenje za stalno u zdravstvenom centru das specijalizaciju i postavis tu istu zenu za nacelnika odeljenja sta tu njen muz iz policije nije politicki opredeljen pa narod nije ovca sve se zna

Vlast je radila sa njima a hapsenje je radila niska i beogradska unutrasnja kontrola u saradnji sa bijom, ne lupajte gluposti koga da hapse kad su i sami za hapsenje

Ovo je pljacka veka, organizovana kriminalna grupa..ko da pise saopstenje, Anta? Pa on je deo ekipe sa Aritonovicem, svojom zenom, Taskovicem i Bobanom. Banda koja se otrgla kontroli, krsi zakon i pravi haos. Hapsi milicijo!!!

Zato što su se svi ogrebali po malo. E a nacelnik lik sa asfalta. Toliko o strucnosti

Anto naostri gu olovku, mada ne mozes protiv Vedrana, zajedno ste delili pare za sport!!!

Vlasnica firme ima papire i vec je progovorila, sto bi oni da kazu ostalo je da im zazvone na vrata ili odvedu sa radnih mesta na dugo mirovanje

Elem.Nisu clanovi ali kao da jesu.Podrzavaju sns i rade za njega.Ustvari pljackaju ovaj speknuti narod.To isto radi i djosa i bulca ali njih stiti AV.bar tako kazu.Nije samo bugarska mnogo su pare pokrali.I anta da se privede od pljacka po nalog.Kako mu narede sefovi.

Ortopedera pod hitno u aps, veci lopov u ovom gradu nije bio a i nece biti.Pustite Aritona covek nije kriv!

Zaboravio sam Slavoljuba, vece govedo i veceg lopova nije videla Srbija a ne Vranje!

Gonzi zato li prekide odmor pa si danas u bgd. Da izbegnes apsanu.Neces neces ortopederu!

Cutimo..ZATO STO VOLIMO SRBIJU.

Izbori u Vranju pod hitno!

Neka BANDA da podatak kako je mogla da proda piceriji ABC U BRANKOVU zemljiste i koju cenu je placeno.to nije sitnica tu su se ugradili dobro.

Gonzi-ortoped,nekada najpozitivniji lik u Skupstini,danas,najnegativniji lik u gradu!Nekada su pričali da je nsjposteniji,danas pričaju da je najveći lopov.Kako mi se čini,on će biti prvi gradonačelnik Vranja koji će završiti u zatvoru.Zdravi bili,pa videli.

EEEE dok Denzi slavi rodjendane u Bugarskoj,nasa deca nemaju hleb da jedu...sramota

Pa koji njihov kadar, Nela G17, Mice i Denzi DSS, Nesic demokrata, sve moj do mojega, za dalje mrzi me da nabrajam, sta su primili u stranku to im se vraca

Najnovije vesti

ZutoCvece