Vučićevo pismo zahvalnosti penzionerima

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je svim penzionerima Srbije, čija je penzija veća od 25.000 dinara, pismo zahvalnosti u kome im odaje priznanje zbog žrtve koju su podneli od 2014. godine do danas umanjenjem iznosa penzija.

- Predsednik Srbije nam se lično obratio sa rečima razumevanja i zahvalnosti što smo izdržali umanjenje penzija 2014. godine, ocenjujući to kao žrtvu koju smo podneli za Srbiju, što je, kako ističe Vučić, spasilo zemlju od bankrotstva do kojeg su je dovele prethodne vlasti-, prepričava sadržinu pisma vranjski penzioner čija je penzija 32.000 dinara, dakle, umanjena za skoro 2.000 dinara.

Sagovornik InfoVranjskih napominje da je predsednik države ovim potezom napravio «odličan marketinški potez».

-Iako im je smanjio penzije, ubeđen sam da će većina penzionera biti ushićena direktnim obraćanjem predsednika Vučića, a neki će i uramiti pismo u kome je i njegova slika, toliko im je problematičan mentalni sklop, pa ne vide dalje od očiju-, ogorčen je ovaj vranjski penzioner kome je smanjenjem iznosa penzije od kako je penzioner država praktično "otela" 48.000 dinara.

Sagovornik InfoVranjskih na kraju poručuje «da ga je posebno dirnula Vučićeva opaska u pismu da su penzioneri podneli ovu žrtvu zbog budućnosti svoje dece i da im zbog toga Srbija duguje ogromnu zahvalnost, uz obećanje da mogu da se nadaju većim penzijama».

-Kakva crna budućnost naše dece i unuka kada ih mi penzioneri izdržavamo, zbog čega su svi oni ostali bez izvesne budućnosti i lepe životne perspektive-, poručuje vranjski penzioner, sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Mars bre bagro lopovska, kome mazete oci!!!

Kako vas nije sramota, oteli ste penziju mojim roditeljima koji su citav zivot posteno radili. Oteli njima da bi vasi sendvicari trosili budzetske pare, koje opet placaju moji roditelji kojima ste sve to oteli kroz porez. Da vi zaposljavate svalerke, komsinice i ostale, da.masu zastavama i urlicu na mitinzima!!!

S...m se na njegovo pismo sram ga bilo od moje crkvice mi uzima a on i ova bagra oko njega kradu li kradu. Lazov i psihički obojen laže ovaj glupi narod mene ne moze. Ma samo motke za njih.

Povecao mi 350 din u jednom delu i poslao mi pismo SRAMOTA

Koja drskost,, jos ce pisma da nam salje, radice tuzbe Strazburu za nezakonito stavljanje ruke i tudje dzepove!

Najnovije vesti

ZutoCvece