Vučićeva vitaminsko – zejtinska bajka

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ogoljeno je krenuo u nekakvu kampanju, mada nije jasno u koju, rušeći svaki moralni i zakonski okvir u kojima bi morao da se kreće.

Naime, on je pred kamerama vadio jednu po jednu kutiju i penzionerima pokazao kako će vitaminima da ih časti država Srbija, jer misli na njih.

Prvo, Vučić ovde nije država, već je to Vlada Srbije, koja jedina ima pare i pravo da ih troši po svom nahođenju.

Drugo, zašto samo penzionerima, kada svi plaćamo državu, ako ne porezima, onda akcizama, kaznama i slično?

Penzioneri i njihov Vučić li su neka zasebna, od svih nezavisna država, pa se predsednik van zakona na nju poziva i za to troši 10 MILIONA EVRA naših, a ne samo penzionerskih prava, koja uostalom po zakonu ne sme on da troši?

Treće, ti vitamini ne mogu da koštaju više od 10 evra po kesi, sve i da ih Vučić plaća svojim drugarima iz “Gudvila” bez tendera ili bilo kakvog prisustva javnosti, a van zakona, jer kao predsednik jednostavno ne raspolaže tim parama.

Sa druge strane, Vučićeva vlast, koja bi takođe morala da se odnosi na Vladu, a ne na predsednika, jer to nije i ne sme biti isto, omogućila je tim istim penzionerima da sada zejtin plaćaju 200, umesto 150 dinara po litru.

To se, naravno, krije, i teško je zamisliti Predsednika, makar i u trenerci, kao veselo viče “hvala dragi penzioneri što plaćate skup zejtin”, makar ga i mi ostali plaćamo isto kao penzioneri.

Dakle, za jednokratni poklon od 10 evra i nekoliko tužnih reči koje liči na govor pred nečijim, ovog puta penzionerskim odrom, SVI građani će početi da plaćaju zejtin skuplji za 50 dinar, a što je 200 dinara po porodici mesečno.

Eto malog primera za šta i za koga ovaj narod glasa, kako ga varaju na njegove sopstvene oči, ko to čini i u čije ime.

Reklo bi se, kampanja je počela, makar za šta, pa vi vidite.

SSB

Komentari

Ljudi Srbija je dotakla dno, gledaj te samo lokalnu priču ko nam vodi grad. Pljačka, prevara i kriminal. Park nas košta 100 miliona, pozorište 3.miliona evra, Bore Stankovića 250 miliona, kupujemo privatan vrtić, koji zvrji prazan za 60 miliona a onda plaćamo privatnik zakum za gradske službe dok naša imovina zvrji prazna, još smo počeli da gradimo jedan, ni napred ni nazad. Propast sa ovog fikusa ortopeda i njegovi zumbuli oko njega!

Bravo Frenki, sve tacno ovo je banda, tacno da je bas tako sve lepo se ugradise, a ni jedna upotrebna dozvola nema, i nikom nista.

Penzioneri su njegovi glasovi zato se brine puno o njima. Jer penzioneri nemaju ostale tv kanale nego samo njegove gde naravno sve cveta. I ovi neskolovani sto moraju da glasaju da bi bili tu gde jesu. I naravno zoki jer ce ode na more u grcku :-D

zasto vitamini penzicima,oni su uglavnom vakc pa su zasticeni,svakako,zar ne? bolje da da ovim ugojenim degenericima iz vlasti,em su rizicni,em su antivakseri

Umesto što AV daje penzionerima nekakve pilule za like in bi mogao da ih pošalje o trošku države na MAURICIJUS.Da penzioneri Srbije vide šta je raj na zemlji a bogami i poreski raj.

Frenki svaka ti je na mestu, ja bi dodao jos:nedovrsen vrtic u naselju Raska,hotel i setaliste Vranjska banja,neasvaltirane ulice posle kopanja,rupe krpljene kockama,zauzece javnih povrsina mimo zakona i razni drugi modeli za presipanje drzavnog novca u privatne dzepove(nekad radio sps danas sns)

Озбиљно ментално болестан човек...председник озбиљно ментално болесном народу.

Nista bolje za ovaj narod. Samo ovako i treba. Dok ti Srbine citas kako je neko igrao fudbal sa neciju glavu. Kako je silovana ova ona glumica. Kako rasta uhapsen zbog drogu. Kako studenti igraju kolo. Zejtin ode na 200 din. I treba. 1000 da kosta. Dovidjenja i prijatno

Vuvicu.Pa i djosa ti se smeje za tija vitaminciki.A moja baka Mara ni ona vam vise ne veruje.Cudno bila je za vas i dala vama glas ali kaze od jutros sve lopov do lopova ..

Rijaliti vlast-Rijaliti predsednik.

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece