Vučić u zagrljaju OBAVEŠTAJCA

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i lider SNS, prilikom posete Vranjskoj Banji, u popodnevnim satima u ponedeljak 21. oktobra, nenadano se našao u zagrljaju jednog od pripadnika obaveštajne mreže naprednjaka u ovom mestu.

- Iz grupe Vučićevih pristalica, okupljenih banjskih naprednjaka, iznenada se izdvojio "obaveštajac" vladajuće stranke sa kojim se lider SNS najpre pozdravio, a onda se našao zatečen kada ga je banjski "Aleksa Žunjić" strasno zagrlio -, priča očevidac boravka predsednika Srbije u Vranjskoj Banji.

Po ovom izvoru, Vučić nije očekivao ovakav izliv nežnosti i odanosti, ponajmanje od jednog "obaveštajca".

- Vučić se pozdravljao uobičajeno, dakle, rukovanjem sa okupljenim pristalicama, ali ga je nakon rukovanja zatekla i pomalo zbunila ta nekonvencionalna neposrednost "obaveštajca" banjskih naprednjaka koji ga je, verovatno u nastupu bezgranične ljubavi, ne baš nežno zagrlio. Ali, navikao je naš predsednik na takve stvari, pa je "preživeo" i ovaj zagrljaj -, pomirljiv je sagovornik InfoVranjskih, očevidac boravka Aleksandra Vučića u Vranjskoj Banji.

Predsednika Srbije i lidera SNS u Vranjskoj Banji dočekala je «amalgam» delegacija u kojoj su bili Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i prvi naprednjak Pčinjskog okruga, Siniša Mali, ministar finansija, Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju i narodni poslanik, Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, i Dragan Sentić, predsednik Gradske opštine Vranjska Banja.

Vučić se prilikom boravka u Vranjskoj Banji najviše zadržao razgledajući nezavršeni hotel u Vranjskoj Banji koji je u fazi rušenja.

Komentari

Vučić je trebao da bude dočekan sa pleh muzikom i pesmom: Na tuđe si mesto stao idi da nam sunce ne bi zaklanjao.

Idi dok si mlad.

Ne okrevi se sine.Dvesta na sat.

TOLIKO JAKOG ZAGRLJAJA OD OBAVESTAJCA NI SAM VUCIC NIJE OCEKIVAO,PA JE ONAKO ZBUNJEN NAPUSTIO BANJU BEZ POZDRAVA. OBAVESTAJAC JE HTEO NA TAJ NACIN DA SE ZAHVALI NJEGOVOM PREDSEDNIKU ZA SVE KONZERVE KOJE JE DOBIO A NIJE PODELIO GLASACIMA NA PROSLIM IZBORIMA.

A ko je obavestajac?

Trebao Surdulicu da obidjeee, Novica stvarno uradio rekonstrukciju nije se brukao i blamirao sa cirade. Sramota za Vranje

Zašto je Vučić posetio hotel u rušenju? Ko stoji iza tog famoznog investitora Milenium team-a? ;)

Došao da obiđe rušenje nezavršenog hotela koji izvodi Milenijum team iz Beograda inače poznati rušilac objekata u Savamali u Beogradu radi izgradnje Beograda na vodi. To je firma bliska SNS-u i bratu Predsednika. Dočekali li ga lokalni poslušnici, lopovi, neznalice i maloumnici. Čudo nisu angažovali Rome da sviraju doček, jer su to verni glasači za paket sa zejtinom i brašnom.
Pošto Predsenik nije Srbijanac već iz Bosne tj. Bugojna mogli su da mu odpevaju i pesmu o Bugojnu koju inače peva Nedeljko Bilkić.

Voli on hotele

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece