Vučić SPASAVA Dinamo

Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, nikada neće dozvoliti da FSS izbaci iz Super lige vranjski Dinamo, kategorično tvrdi u izjavi za InfoVranjske visoki funkcioner SNS-a, koji je tražio da ostane anoniman iz «razumljivih» razloga.

Visoko pozicionirani funkcioner SNS iz Vranja ovom tvrdnjom reaguje na izjavu pomoćnog trenera Dinama Radmila Jovanovića «da je načuo da će savez da izbaci Dinamo iz Super lige».

- Odgovorno tvrdim, od toga nema ništa, Dinamo će ostati da se takmiči u eliti, jer FSS na čelu sa predsednikom Kokezom neće smeti da donese takvu odluku i zbog odnosa koji predsednik Srbije ima prema vranjskom Dinamu, što je pokazao podrškom za izgradnju fudbalskog stadiona - ubeđen je sagovornik InfoVranjskih.

Po njegovim rečima, «isključenje Dinama iz Super lige samo zbog temperamentnih izjava prvog čoveka kluba, predsednika i trenera Dragana Antića, izazvalo bi najoštrije reakcije u Vranju i na jugu Srbije sa dalekosežnim posledicama po ugled i kredibilitet FSS i same države».

- Baš iz tih razloga, ubeđen sam, vrh države nikako neće dozvoliti da se jedan klub izbaci iz takmičenja, jer je njegov prvi čovek bio nezadovoljan suđenjem na prvenstvenim mečevima Dinama, a time sam i lično nezadovoljan, najpre, olako se sude protiv fudbalera iz Vranja penali koji to nisu, a i ne ide mi u glavu ko je delegirao sudiju iz Bačke Palanke da bude pomoćnik glavnom sudiji iz Novog Sada na meču između Dinama iz Bačke, to bih voleo da mi objasni neko iz FSS - poručuje visoki funkcioner SNS u Vranju.

S. Kostić

Komentari

ako je ovo demokratija i vladavina prava-šta ima AV da se meša i da ne dozvoljava ili dozvoljava događanja u FSS? uostalom,Dinamo će sam ispasti,a vi sagradite ne 3,nego 6 stadiona

Zna covek da sa novim stadionom i Dinamo u Super Ligi dobija lagano naredne izbore

I treba... Sramota je da jedna Surdulica igra SL vec sest godine a mi u Vranje nemamo ni stadion!!!
Konacno su pravi ljudi prepoznali vrednost Dinama u SL

Smemo li da doruckujemo bez predsednika?

Mi smo stvarno neverovatna drzava,ma sta politika I'ma da se Mesa u.sport I obrnuto a sve drugoj je u reduce.

Ce ga spase kao Kosovo,taj gde spasava ne ostaje no kamen...interesuje ga glasovi posto u Bg,Voj,Sumadiju....je ispod 15% sa njegove lazi..

Zvanicno Boske upisao srednju skolu,fakultet zavrsio.

Овако изгледа кад нам шопови воде град..кој бре Динамо,ће сакупим из улицу деца има да их прегазе..ови смешни фудбалери Динама истиповане звезде са

Najnovije vesti

Sajam Zaposljavanja