VUČIĆ: Pozorište u Vranju je SVETSKO ČUDO

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić u ponedeljak je na sednici Glavnog odbora SNS govorio i o stanju u kulturi, pa se dotakao i Vranja i pozorišta "Bora Stanković".

- Jel smo imali tri Narodna muzeja ili nijedan? A to što smo u Vranju imali od Bore Stankovića to je bilo svetsko čudo - zgarište - rekao je Vučić.

On je rekao da bi aktuelnoj vlasti da o tome šta treba, a šta ne treba raditi u kulturi pridike držali oni koji su u Srbiju uveli rijaliti.

- Nama bi da drže pridike oni koji su nam uveli rijaliti u Srbiju, nama koji smo otvorili i Narodni muzej i Muzej savremene umetnosti i pozorište u Vranju i nama koji radimo na svemu tome - rekao je Vučić.

NIV

Komentari

....usti ne jedi bocke da ne kazem nesto drugo jer nece biti objavljeno, a ti mnogo dobro znas sta ne trebas da jedes isto kao i svi ostali poltroni i podgu*ne muve iz Vr. Svi cete na tesku robiju zbog izdaje i prodaje drzave ko za milione ko za sendvic, svi fo jednog

Брод лудака са шизофреним вођом,који не зна како да саопшти народу и испуни обећање Меркеловој да ће признати независни Космет ако га ЕУ инсталира на власти и дозволи нацизам у Србији.Власт и нацизам су ту...Једини председник који мрзи свој народ.Аутошовиниста..УААА,БРЕ,СМРАДУ!!!!

ti si svetsko čudo,od 100 muslimana za 1 srbina,do najvećeg mirotvorca na Balkanu...u samo 20 god

Najnovije vesti

NOVI INCIDENT u ZC Vranje »

U sredu rano ujutru u vranjskom Zdravstvenom centru došlo je do novog incidenta, povodom koga je u upravi ove institucij...
ZutoCvece