Vučić poremetio red vožnje Kavima

Saobraćajno preduzeće "Kavim Jedinstvo" u Vranju ustupilo je 13 svojih autobusa za prevoz članova i pristalica SNS iz Vranja za odlazak u Leskovac gde je boravio Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i lider naprednjaka, saznaju InfoVranjske.

- Angažovanjem 13 svojih autobusa "Kavim Jedinstvo" je silom (ne)prilika promenilo lokalni red vožnje u prigradskom saobraćaju, pa su zbog Vučićeve posete Leskovcu brojni radnici putnici iz Vranjske Banje i okolnih sela imali "produženi boravak" u Vranju -, kaže sagovornik InfoVranjskih iz "Kavim Jedinstva".

Izvor iz "Kavim Jedinstva" potencira pravi kolaps na lokalnim stajalištima zbog poremećenog reda vožnje.

- Pojedini putnici su zbog "proređenih" polazaka iz Vranja na stajalištima čekali od dvo do tri sata kako bi posle posla stigli do svojih mesta, pa je razumljiv njihov gnev na "Jedinstvo" i nepoštovanje reda vožnje u radnim danima -, uviđajan je sagovornik InfoVranjskih.

Po izvoru iz GrO SNS, vranjskim naprednjacima nije bilo lako da obezbede "kvotu" od 500-600 ljudi za odlazak u Leskovac.

- Radni je dan, zatim, mnogi naprednjaci bez posla nisu bili voljni da putuju za Leskovac, isključivo pod izgovorom neka idu oni koje je stranka zaposlila, na nas ne računajte, pa je jedva ispunjeno 13 autobusa, uglavnom članovima SNS iz Vranja i Vranjske Banje. Primetan je bio veliki broj penzionera, a ko zna jesu li to naprednjaci ili oni koji su hteli džabe do Leskovca -, ističe sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Podsećamo, Vučić je u utorak 3. septembra posetio Leskovac i Medveđu.

Komentari

Kakvim ima dovoljno autobusa da može da posluži veci brij polaska, tj zakupa autobusa tako da vam informacija nije tacna. Provereno. Cilj je da pisete kako eto Vucic je kriv za navodna kašnjenja. Te price ne prolazi. OK portal za vas je daleko objektivni al tamo nema Babacka

Ja nesam kriv za ovoj. Došja sam s kola...službeni naravno

Neverovatno glup narod,možeš da ga ponižavaš i praviš budalom do bola i on će ponovo da glasa za mučitelja.Bitno je da ima za posebnu salamu i hleb.Svi ti njihovi karavani idu na trošak građana,kroz poreze,povećanje akciza,stalno nove namete.Političari su obični paraziti koji piju krv i to sa uzivanjem i bez grize savesti.Svakim danom se sve gore živi a jedna mala grupacija zajebava celu naciju godinama.Da li će ovaj narod jednom da se opameti ili ce i dalje da stoji u redu u " Lion" i živi na kredit,rate i na akcije.Strašno.

Tačno je da je red vožnje znatno bio proredjen, mnogi su čekali po stanici i cekali po par sati.

Najnovije vesti

BEV doneo Evropu u Vranje »

Članovi udruženja BEV u subotu u centru grada postavili su ulične biblioteke.Iz udruženja kažu da su na ovaj način pokuš...
ZutoCvece