Vučić pomerio red vožnje Kavima

Saobraćajno preduzeće "Kavim Jedinstvo" u Vranju ustupilo je 13 svojih autobusa za prevoz članova i pristalica SNS iz Vranja za odlazak u Leskovac gde je boravio Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i lider naprednjaka, saznaju InfoVranjske.

- Angažovanjem 13 svojih autobusa "Kavim Jedinstvo" je silom (ne)prilika promenilo lokalni red vožnje u prigradskom saobraćaju, pa su zbog Vučićeve posete Leskovcu brojni radnici putnici iz Vranjske Banje i okolnih sela imali "produženi boravak" u Vranju -, kaže sagovornik InfoVranjskih iz "Kavim Jedinstva".

Izvor iz "Kavim Jedinstva" potencira pravi kolaps na lokalnim stajalištima zbog poremećenog reda vožnje.

- Pojedini putnici su zbog "proređenih" polazaka iz Vranja na stajalištima čekali od dvo do tri sata kako bi posle posla stigli do svojih mesta, pa je razumljiv njihov gnev na "Jedinstvo" i nepoštovanje reda vožnje u radnim danima -, uviđajan je sagovornik InfoVranjskih.

Po izvoru iz GrO SNS, vranjskim naprednjacima nije bilo lako da obezbede "kvotu" od 500-600 ljudi za odlazak u Leskovac.

- Radni je dan, zatim, mnogi naprednjaci bez posla nisu bili voljni da putuju za Leskovac, isključivo pod izgovorom neka idu oni koje je stranka zaposlila, na nas ne računajte, pa je jedva ispunjeno 13 autobusa, uglavnom članovima SNS iz Vranja i Vranjske Banje. Primetan je bio veliki broj penzionera, a ko zna jesu li to naprednjaci ili oni koji su hteli džabe do Leskovca -, ističe sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Podsećamo, Vučić je u utorak 3. septembra posetio Leskovac i Medveđu.

Najnovije vesti

Tončev U VLADI, Boske VAN »

Novica Tončev, potpredsednik SPS i poslanik iz Surdulice, biće ministar bez portfelja u novoj vladi, nezvanično saznaje...

Umorni vršilac dužnosti »

Da naprednjaci (retko) znaju šta rade, naročito kad je u pitanju vranjsko zdravstvo, pokazuje i najnoviji primer.Naime,...
ZutoCvece