VUČIĆ ipak dolazi 30. maja, ali BEZ MITINGA?!

Iako i lokalni i oni globalni naprednjaci iz Beograda, podržani strukom, pokušavaju da situaciju sa koronom u Vranju predstave kao incidentnu, te tvrde je sve pod kontrolom, situacija je iz dana u dan sve gora, jer se korona iz fabrika preselila u javna preduzeća.

Muka je, naravno, sprovođenje predizbornih radnji, od kojih je najvažnija najavljeni miting Aleksandra Vučića 30. maja u Vranju.

Kako je nekoliko bitnijih naprednjaka potvrdilo Info Vranjskim, sve je izvesnije da Vučić 30. maja neće ovde održati miting, što je bilo dogovoreno i planirano.

Ovo je drugo otkazivanje Vučićevog predizbornog mitinga, jer je prvi trebalo da bude održan u Vranju još pre korone, ali je zbog epidemije otkazan.

- Ovi naši će precrknu od muku, obezbedili autobuse, zastave da zakite grad, ma sve je spremno, ali zeleno svetlo nikako da stigne, tako da je sve izvesnije da mitinga neće ni biti – kaže jedan od sagovornika.

Drugi je pak optimističniji i navodno raspolaže informacijama da 30. Vučić ipak dolazi u Vranje, ali ne na miting, već na otvaranje novog privatnog Hotela.

- Tražio čovek nešto da otvori, nisu imali šta drugo da mu ponudi osim hotela o kome svi u Vranju znaju sve, samo je pitanje šta - tvrdi poznavalac situacije.

Kako god, kampanja, pa čak i ona napredna, nije nešto što trenutno brine i zanima Vranjance, koji razmišljaju pre svega ko se s kim sreo ovih dana, dakle u toku je podrobno preispitivanje kontakata na svim nivoima.

NIV

Komentari

Vucic i privatni hotel?

Nece valjda na otvaranje hotela e bas ce gi dobijev glasovi

Juče nismo dobili povećanje plate.Šili smo krpčiki celo vreme trajanja korone izvlačimo naravoučenije da ćemo odmoriti u subotu

Prema zdravstvenim propisima koji se odnose na zastitu od Covid-19 najvise bi na mitingu kod parkinga moglo biti prisutno 600 ljudi

Sto se ne zapita nas vodja oo otvara hotel i odakle pare,Kad ce da dodje neko sa celicnom pesnicom i konacno pokrene pitanje porekla imovine i sve da se zapleni i ostane drzavi a svi ti u zatvor.Bio je u pravu tito pa je postojao goli otok.Mora da se stvori drugi goli otok.Zgazis devojku prelazila na crveno,ybijes coveka u lov das 300000 eura fondacini Dragica Nikolic oslobode ubicu sam se ubio u lovu,ubijes zenu na naplatnoj rampi kriva zena sto je stajala uredno da plati.Kad ce taj snimak konacno.Sve unistise kad je bio u neko krivicno delo upleten seljak,sve direktori,policajci i gradonacelnici a niko nije kriv sve drugi krivi pa nije narod toliko glup.

To su tek nekoliko zrnaca u moru peska njihovih zlodela...

Predsednik će verovatno da doplovi kanalom Dunav-Egejsko more. Ovaj kanal je bio predizborno obećanje. SNS -ovci spremjte cveće i špalir pristalica pored kanala.

STADO..

Najnovije vesti

ZutoCvece