Vučić DOLETEO u Vranje (VIDEO)

Predsednik Srbije doleteo je helikopterom u Vranje oko 18 časova, na svečano otvaranje renoviranog pozorišta "Bora Stanković".

On je sleteo u kasarnu "Knjaz Miloš Veliki" ispred naselja Raška, odakle se uputio u Vranjsku Banju, gde su ga dočekali narodni poslanik slaviša Bulatović i predsednik Gradske opštine Dragan Sentić.

Svečano otvaranje pozorišta zakazano je za 19:30, operom "Koštana" Narodnog pozorišta iz Beograda.

SSB

Komentari

Lele bese na tv Vranje direktor pozorišta pa ja mu ne bi dao ni metlu da čisti to pozorište. Ni glas ni stas ni pamet a ni skola nije prošla kroz njega. Pa on ne zna da govori. Čovek mutav skroz. Gde ga nadoste. Užas.

ZaposLJen je on ali u rodu ko kasir i to vrlo brzo

A sto ti ne bi napisao ko si i sta si čim karakterišeš ljude? Šta si ti to završio od škola pa si toliko pametan da sudiš i karakterišeš ljude? Ili si opozicioni potrčko pa se šlihtaš "drugarima iz stranke" tako što pišeš komentare o ljudima koje i ne poznaješ. Fujjj...Čibe, kuče jedno!

Ja nisam u NIJEDNU stranku a mrzim botove i sve one koji su sa njima u vlasti. Verovatno je ovaj komentar upućen meni. Kad sam video direktora pozorišta čudno mi bilo kako je takav čovek postavljen u jednu kulturnu ustanovu. Sramota. Pošto je bio radnik rode sama pojava govori da za bolje nije. Bruka za Vranje i pozorište. Sama faca je uzas. Gde ga nadoste.

Preosvećnog Pahomija ne pomenuše i što da pričamo nisi bre poželjan TI i tvoji bosanci u VRANJE. Vidite begajte li!!!!!!

U normalnim uslovima episkop sedi u celo i pri tom biva pomenut,a posto je sve laz i paralaz tako biva

Ma episkop je živa sramota za Vranje.

Treba ni pare predsednice.Kad podjemo u to pozoriste da imamo semke da kupimo.

100 људи дочекало АВ-ни Јумко,ни Симпо а ни снс чланство.Гонзе миниран од Градски одбор..Драђа на помолу.

Ko bi pošao kad Gonzi zove , Zorka i Vladan i ende

Pocetak kraja pukli nazadnjaci

NIJE GONZE MINIRAN NAS MINIRALI DA NE BI NESTO REKLI JAVNO I GLASNO ULAVE NAS JOS UVEK I TO JE PLANSKI ODRADJENO .BOSANAC JE SVE ZATASKAO.BRAVOO..PET BANBIJA ZA NJEGA

Sukob bulatovic milenkovic produbljen

VUCIC doleteo u Vr .Banju i to bas na stadion FK Vranjska Banja a ti ga nisu focekali ni Bulatovic ni Sentic vec ljudi iz kluba sa porodicama i obecao je pomoc klubu pa da vidimo da li poslanik njemu moze da naredi da nesme da pomogne

Cika Aco a neki moderni bioskop da mi u ovaj nas Tadzikistan pogledamo i neki film. Ono fino je i porodicno blago,ali nije lose i nesto u 5D 9D itd. I da,cika Aca bese sa helikopter na stadion fk vranjska banja,ne znam mozda je i u rasku posle sleteo.

Dron,turisticki inspektor i povik ua vucicu utisak veceri

PRAVDA ZA BABACKA

A kako da mi odletimo iz vranje.Da ne gubimo vreme u ovu bedurinu.

Babacko, vide li gu Suzanu Bulatovic-kozarku juce u prvi red na balkon u pozoriste, napusti salu posle prvi cin, sta seljanaka zna sta je opera, mozda je mislila da je kraj pa izadje . hhahahaha proverite sigurno tacno!!!!

Ona mislila balet je slaviseva zenidba

DRAGAN ANTIĆ "RECKO"UGLEDNI SPORTISTA I ZVUČNO IME U FUDBALU POD HITNO KADIDOVATI NA MESTO GRADONAČALNIKA ILI MINISTRA U GRADSKU VLADU, ZADUŽEN ZA SPORT.KAKAV GONZITUS GUZITUS I NEŠKO PUVLJA IZ DONJE VRANJE.PRIKE RIBICA PA DOVEO SVOJE OBEZBEDJENJE,ALI VIKOŠE I NAJURIŠE OLOSI.

Najnovije vesti

JS na broju 4 u Hanu »

Opštinska izborna komisija u Vladičinom Hanu proglasila je listu „Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija za Vladičin...

Proglašena lista SRS-a »

Na svojoj redovnoj sednici u petak Izborna komisija Grada Vranja proglasila je izbornu istu SRS-a, pod nazivom „dr Vojis...
ZutoCvece