VRHUNAC POLTRONSTVA: Vučiću najviše gradsko priznanje

Verovali ili ne, ali Grad Vranje je za najviše gradsko priznanje koje se zove „Specijalno javno priznanje 31. januar“ predložilo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ovu odluku donela je mandatno imunitetska Komisija i o njoj će raspravljati Skuptina Grada u petak.

Uz priznanje, ide i novčana nagrada od 100.000 dinara.

Ovaj neverovatan podatak prevazilazi čak i uvlačenje socijalista Slobodanu Miloševiću, kad su ga proglasili za počasnog građanina Vranja.

Oni mu, naime, bar pare nisu davali.

Ova bruka biće upriličena zbog, kako se navodi na gradskom sajtu, „doprinosa razvoju umetničkog stvaralaštva i izgradnji nove zgrade vranjskog Pozorišta“.
Dakle, stvarno - Vučić li je režirao po Vranju, igrao, pevao, kako li je to „razviijao umetničko stvaralaštvo“?

No, Vučić nije sam, nego će biti i u društvu ostalih dobitnika nagrada. Sad, jesu li oni u rangu sa njim, ili on sa njima, ili neko u Gradu pojma nema šta radi, ostaje da se vidi.

Teško je zamislivo, ali je moguće - Vučić prima nagradu, a u ime nagrađenih govori, recimo, „Binički“. Ali, tako je to kad vranjska vlast odlučuje.

Bilo kako bilo, za “Javno priznanje 31. januar” u vidu diplome, predloženi su HU “Koce zauvek” iz Vranja, KK “Panteri”, za razvoj i unapređenje sporta u gradu i ansambl “Stanislav Binički”, za doprinos razvoju kulturnog stvaralaštva.

Za “Javno priznanje 31. januar” u vidu diplome i 50.000 din, predloženi su Goran Spasić, policijski službenik PU Vranje, za izuzetne rezultate u oblasti zaštite i bezbednosti građana, Ivana Vučković, prof. razredne nastave, za izuzetne rezultate u vaspitno – obrazovnoj oblasti i Slobodan Mitrović, prvi kustos pedagog u Muzej kući Bore Stankovića, za doprinos u očuvanju i zaštiti kulturnih dobara i razvoja i unapređenje kulture grada.

Sve u svemu, „Binički“ i Mitrović razvijali su kulturu, a Vučić umetnost, to su najviša gostignuća Vranja u prethodnoj godini.

U takvoj situaciji, stvarno je dobro što su vlasti smogle snagu i za predsednika odvojile 100.000 dinara.

Malo, ali od srca!

SSB

Komentari

Bolje bilo kome nego kao sto su dali Dejanu Anticu nicim zasluznim decko ne zna gde se nalazi da li je poso ili doso zna se sta je priznanje i za sta se dodeljuje ali mozgovi koji su odlucili da daju njemu kolektivno na ispitivanje.

Vučić kao laureat Vranjska nagrade za novčani deo nagrade treba da angažuje logopeda da svoje kadrove obuči privilnom i razgovetnom govoru, jer na nastupima samo mumlaju ili sriču. Predlog za početak Drgan Sentić i Goran Nikolić Kika.

Nagrada za pozorište od 3 miliona evra, kao vanzemaljci da su ga gradili

Vučić bi bio ponosan na vas,da ne zna da ste lopurde i nesposobna banda,koja se krije iza lika i dela velikog vožda

Pa neka su i mnogo su dobili.

Tuga

Poltronizam poltronizmu

Predlazem veliki miting na koji ce da dovede sve botove, za te pare da kupi sendvuve da ne ostanete gladni. Bruke jedne, deca nam zdrava odlaze, bolesna umiru....nas novac poklanjate....bruke

Mislim da su trebali da odvoje 50.000 za Zorkinu cerku i recital koji je odradila na otvaranje Svetosavske nedelje. Mada je Zorka mogla da ode korak dalje i da zavede kolo na pozorisnoj sceni, tako bi dokazala Vucicu da je sve kvalitetno odradjeno u tom istom pozoristu, zbog kojeg ga daruje sns u Vranju. Kako vas bre nije sramota?????

A Marko Djuric? Pa njegov aplauz se najdalje cuje, kako njega ispustiste??? Bar 20.000 ste mogli.

A zaboravili su drzavnog sekretara Zoceta Antica....za cast i postenje!!!Nego on ce dobije sad na izbori nagradu... Crveni p....

Sve jedni te isti. Ta Ivana Vučković li jedini prosvetni radnik u Vranju, pa se samo njoj sve dodeljuje, ima jos puno takvih ali nisu politički poltroni i botovi, a mozda su mnogo kvalitetniji, a o poltronizmu prema voždu neću da komentarišem, sve je vec receno. Sramota.

Bolje da su priznanje bacili u moravu

ko ce koga ako ne svoj svojega sramota necuvena

Najnovije vesti

RADNIK: Svi u napad! »

Surdulički Radnik u 22. kolu Super lige dočekuje Mačvu iz Šapca sa ambicijom da izbegne zonu baraža na kraju ovogodišnje...
AluTerm plus