Vredna donacija GRAWE OSIGURANJA

Kompanija „Grawe osiguranje“ iz Beograda donirala je Očnom odeljenju Zdravstvenog centra u Vranju opremu vrednu 400.000 dinara.

Reč je o opremi koja se u oftamologiji koristi pri operativnim zahvatima, naročito kod katarakte.

U ime kompanije „Grawe“, opremu je predao Kristof Cetl, predsednik Izvršnog odbora, sa saradnicima.

- Mi na ovaj način deo našeg profita, koji smo ostvarili u Vranju, kao društveno odgovorna kompanija, vraćamo zajednici na šta smo svi mi ponosni - rekao je Cetl i podsetio da je „Grawe“ slične poteze napravio u Požarevcu, Kruševcu i Veterniku.

Donaciju „Grawe“-a su primili dr Dragan Veličković, direktor Zdravstvenog centra i dr Dragoslav Stanojković, načelnik Očnog odeljenja.

- Ovo je za nas dragocena donacija koja će pomoći da se na Očnom odeljenju radi više kvalitetnih operacija - rekao direktor Veličković i pri tom izrazio nadu da će i neke druge kompanije slediti primer osiguravajuće kuće „Grawe“.

Inače, ovo dešavanje je bilo samo deo boravka oko 80 radnika kompanije „Grawe“ u Vranju.

Njih dvadesetak su tokom ove posete Vranju i Zdravstvenom centru, na Odeljenju transfuzije dobrovoljno dali krv.

Pre predaje donacije predsednika Kristofa Cetla, primio je gradonačelnik Slobodan Milenković i zahvalio na gestu koji su prema vranjskom zdravstvu učinili „Grawe osiguranje“ i njeni zaposleni u Vranju.

Inače, inicijativu za ovu donaciju pokrenulo je 15 zaposlenih u kancelariji „Grawe osiguranja“ u Vranju.

Ova kancelarija je počela sa radom 2006. godine, a predvode je šef Aleksandar Saša Belić i regionalni menadžer Srđan Tasić Taske.

R. Irić

Najnovije vesti

AluTerm plus