Vranjsko TUŽILAŠTVO u istrazi PROTIV RECKA

Krivična prijava protiv Dragana Antića, predsednika i trenera vranjskog Dinama, prosleđena je Višem javnom tužilaštvu u Vranju, piše Sportski žurnal.

Krivična prijava advokatske kancelarije iz Beograda, punomoćnika fudbalera Luke Ratkovića, podneta protiv Antića zbog sumnje da je učinio krivično delo «nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi» iz člana 344a. Krivičnog zakona, primljena je u sredu 19. juna u Višem javnom tužilaštvu u Vranju radi provere navoda i prikupljanja dokaza, a posle toga biće doneta javnotužilačka odluka.

Povod za podnošenje krivične prijave je sumnja da je Antić fizički nasrnuo na fudbalera Luku Ratkovića na poluvremenu prvenstvenog meča Super lige između Dinama i Spartaka u Vranju 11. maja ove godine.

S. Kostić

Komentari

Istrazite do kraja sve. Fer i korektno. Nemojte ga stititi samo zato sto je naprednjak. Pa ceo grad zna neke stvari

Naestaju te tvoji Naprenjaci.Rekoh ti ranije da ti Neši pakuje igranku. A ti još preleto kod Vuka Jeremića. Oh Recko pa ti kao malo dete. Došlo da ti naplate ono što si pljuvao Nešija. Bulatovića i lokalnu vlast. E moj Jelašniči nije ti lako.Bratmi, do pobede.Sada je momenat da sa Mošom mako obiđeš lepu Rusku federaciju. On je najuren a sada ce biti i izipšten iz partije naprednjaka kao antitelo ili još bolje da je radio protiv interesa stranke.A još ako ti pošalju "korumpiranu" finansijsku policiju hitno moraš Rece u "begalcite". Dobro ti rece tvoj brat iz sportsku halu Đipko, more miruj Rece.

Ma što lupaš bre Osmane,mislim da ćeš pre ti u zatvor,božjaku neznaš koliko ti je hleb dosta kada sedeneš da jedeš.I što se prestavljaš lažno pazi Osman a svi znamo kosi.Recko je za tebe institucija.Još li jedeš g....!!!Znam da si to radio kada si bio kinder.

Ovo je nepravda prema recku..A kada he Recka istukao Vujadinovic u Vranju sto ga niko nije branio..Kako je tad bilo recku kad je pred nekoliko hiljade ljudi dobii nokaut od igraca Radnickog iz pirota..Gde je tad bio sindikat da stiti recete koji je pretucen..Sramota...

Najnovije vesti

Tončev U VLADI, Boske VAN »

Novica Tončev, potpredsednik SPS i poslanik iz Surdulice, biće ministar bez portfelja u novoj vladi, nezvanično saznaje...

Umorni vršilac dužnosti »

Da naprednjaci (retko) znaju šta rade, naročito kad je u pitanju vranjsko zdravstvo, pokazuje i najnoviji primer.Naime,...
ZutoCvece