Vranjski zonaši u dobroj formi

Članovi Zone «Jug» sa područja Grada Vranja, Vranjska Banja i Nebeski anđeli, tim Vojske Srbije Garnizona Vranje, u dobroj formi dočekuju start novog šampionata u ovom rangu takmičenja koji kreće 15. avgusta.

Fudbaleri Vranjske Banje podižu formu i uigranost na pripremama koje traju dvadesetak dana, ali i kroz prijateljske susrete na kojima trener Predrag Ristić isprobava igrače na koje računa za standardni sastav.

Banjčani su odigrali dve kontrolne utakmice, sa novim srpskoligašem Moravom su u Vladičinom Hanu igrali nerešeno 1:1, a u sredu 12. avgusta su na svom stadionu kraj železničke pruge pobedili Nebeske anđele sa 3:1.

Ekipa Vranjske Banje se predstavila u dobrom svetlu na oba kontrolna meča, pa se u klubu nadaju da će dobro startovati u prvom kolu šampionata, kada u nedelju 16. avgusta u 17 sati dočekuje tim Alakinca iz opštine Surdulica, novajliju u Zoni «Jug».

Nebeski anđeli na čelu sa trenerom Branimirom Stošićem već tri nedelje bruse formu na pripremama za novi šampionat, kroz treninge, ali i odigravanje prijateljskih susreta.

«Vojnici» su u susretu sa novim srpskoligašem Pčinjom iz Trgovišta igrali nerešeno 2:2, a izgubili su meč u Vranjskoj Banji od domaćeg zonaša rezultatom 1:3.

Ekipa trenera Stošića i protiv Pčinje, ali i protiv Vranjske Banje, uprkos porazu, ostavila je solidan utisak i relatvno spremno dočekuje prvo kolo šampionata Zone «Jug», kada u subotu 15. avgusta u 17 sati, na stadionu u Bazi «Jug» kod Bujanovca, igra protiv tima Gracko sa Kosova i Metohije.

Trener Stošić je oprezan, bez obzira što sportska javnost «anđele» favorizuje u ovom meču, jer je, kako kaže, «protivnik nepoznat, budući da se radi o novajliji u Zoni «Jug».

NIV

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece