Vranjska SOCIJALNA MAFIJA: Gde je OSTAVKA direktorke Arsić?

Centar za socijalni rad u Vranju ne silazi sa naslovnica srpskih medija, ali SNS, partija koja upravlja ovom firmom, povodom toga ništa ne preuzima.

Za očekivati je bilo da se posle hapšenja u Centru bar oglasi direktorka te ustanove Dragana Arsić, ako već ne i stranka koja ju je i postavila na tu funkciju.

Kako praktično pokušaj prodaje bebe za mobilni telefon od 1.000 dinara nikoga u SNS-u nije posebno potresao, to će ostati tajna, ali, u Centru, čini se, ima još mnogo pitanja na koja bi Arsićeva morala da odgovori.

Tako, kako saznaju Info Vraanjske, pojedini radnici Centra za socijalni rad u Vranju neopravdano primaju dodatak od 30.000 dinara za staranje o zapuštenoj romskoj deci.

- Oni uopšte ne brinu o toj deci, pa se postavlja pitanje zašto primaju taj ne mali dodatak na svoju redovnu platu i ko dopušta da pojedinci iz Centra mesečno inkasiraju baš poveći prihod i to za (ne)rad - nezadovoljan je sagovornik InfoVranjskih.

Možda u SNS-u za ovo nisu ni znali, ali sada, možda ih se i ovo ne tiče?

Izvor InfoVranjskih obrazlaže kako se «raspodeljuju» dodaci u Centru za socijalni rad.

- Zapuštena romska deca o kojima se roditelji ne staraju u skladu sa svojim zakonskim obavezama, najpre se dele na grupe, pa se te grupe dodeljuju na «dodatno staranje» pojedinim radnicima Centra, te u skladu s tim dodeljuju im se i «dodatnih» 30.000 dinara - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «mada se o tome ne priča, poodavno se formirala i tzv «socijalna mafija».

- Znamo da postoje narko mafija, građevinska, farmaceutska, stečajna, ali, eto, imamo i socijalnu mafiju na delu - poručuje, ali i upozorava sagovornik InfoVranjskih.

U SNS-u možda ni ovo nisu znali, a možda ih se ovo i ne tiče.

A možda će stranka koja je preuzela odgovornost, a na izborima se kandiduje da nastavi da odgovorno deluje, jednom i po ovom pitanju imati šta da kaže.

SSB

Komentari

Ovo ne mogu ni da komentarisem. Momentalno da su je sklonili. Evo ja vam kazem kad mi budete poturili papir da potpisem za sns jer radim u drzavnoj ustanovi NECUUU zbog toga sto ova direktorka nije rec rekla i sto nije smenjena. Sramota. Ne zelim da budem clan mafije.

Ostavku ni trebalo da da iz moralnih razloga a za nju je to nepoznat pojam. Iskreno ako se izvuče znači da je toliko jaka da i ne treba da da. Ocekuje se njeno unapređenje u sektoru zaštite dece u Ministarstvu, zar ovo nije majstorski izvela.
P.S. nagradni pitanje
Gde je dete???

Ostavka ove stručnjaku ne ide bez ostavke i njene mentorke iz Gradskog veća. Koja je više vreme provodila u CSR nego na svom radnom mestu. Zato moraju da odu u paketu, i GAGE I DANIJELICA.

Istina mentorka Danijela poznatija kao metalka demokrata odnosno tranvestit sns
Zaposlila sina muza pola familije drugarice komsike malo li je

E jadno li si Vranje

U Csr je direktor Danijela ova nesrecnica je samo na papiru to je valjda jasno svima ne samo nama zaposlenima

Sto ne pisete za Lepoticu iz centra za pruzanje lokalnih usluga socijalne zastite, koliko je donacija i para proneverila, istrazite.....

Imate li malo ljudskosti u sebi? Imate li decu i sta mislite kakav je osecaj da neko trguje vasom decom? Danijela vecnica koja je mentor i ova botina naprednjacka pod hitno da podnesu ostavke, bar iz moralnih razloga! Ovde se trguje bebama i decom godinama, kartel belog roblja! Strasno!!!

I to bi bilo to. Predstava završena. Hvala na pažnji. Svako čudo za tri dana osta u fotelji lepa Dragana.

Prodaju decu kao roblje. Gde će im duša? Nakradoše de samo tako i još ne odustaju! Sve im malo! I hiljadu ajfona fa im daš uvek će im oči biti gladne. Jadno je što takvi odlučuju o sudbini dece koju sistem bukvalno ne vidi. Sramota! Ostavke na sunce! I doživotna robija za takve mafijašice i mafijaše.

Dragana i Danijela, sram vas bilo!!!

Kako da brinu o toj deci....to im nije pririotet kad su vecina u centru zene i to razvedene,imaju one preca posla

Tacno, socijalna mafija, uigrana ekipa, koja se medjusobno podrzava. Sta se tek radi u centru za razvoj, direktorka zvana mutljavina, samo mulja i petlja iza zakljucanih vrata, krade se od korisnika, petlja sa projektima, sa donacijama, sa ugovorima, dno dna, ima tu mnogo posla za inspekciju, i u csr i u prihvatiliste, obe direktorke su iste.

Samo ste zagrebali površinu ovim sitnim stvarima , Beograd sve zna šta se radi i ćuti inspekcija zna i ćuti, ne glupirajte se i ne maštajte da ćete moći da sklonite Draganu pa ona je jača od Bulatović a , ko je on , sitna stavka u odnosu na nju. Nju podržava Beograd i njen Peša nedodirljiva je .....

Taj Peša kao DR Ninković iz gospođe ministarke. Čim smene Direktorku i on sam sebe smeni. Da nije smešno bilo bi žalosno.

Kakva ostavka, ne pada joj na pamet. To je osoba kojoj je najveći uspeh u karijeri što je okrečila toalete u CSR, i što je dobila neke ormariće ne znam šta. Nema pojma o socijalnoj zaštiti, za sve mora da pita Većnicu. U Prihvatilištu isto ništa bolja situacija, korupcija cveta! Tri jahača apokalipse socijalne zaštite! Fali još jedan da nas skroz dotuče, ako od ovog ima gore!

To vam je buducnost ubuduce samo da znate.

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece