VRANjSKA BANjA: Sentić umesto Bogdanovića

Dragan Sentić, zamenik predsednika Gradske opštine Vranjska Banja, od 22. maja biće novi predsednik banjske opštine, umesto Nebojše Bogdanovića koji odlazi na novu dužnost, saznaju Vranjske iz izvora u vrhu Gradskog odbora SNS u Vranju.

Na Skupštini Gradske opštine 22. maja Predrag Milenković, potpredsednik OO SPS u Vranjskoj Banji, biće izabran na funkciju zamenika predsednika banjske opštine.

Aktuelni zamenik predsednika banjske opštine Dragan Sentić nije želeo da komentariše vest o smeni Bogdanovića, ali nije ni potvrdio ni demantovao saznanja Vranjskih, dok se Bogdanović nije javljao na veći broj telefonskih poziva.

Vranjske takođe saznaju da će za člana Opštinskog veća za turizam i omladinu biti izabran Dejan Stamenković, član SPS, koji će na tom mestu zameniti dosadašnjeg većnika Dragoljuba Antića, člana OO SNS u Vranjskoj Banji. 

Dragoljub Antić potvrdio je vest da će 22. maja biti razrešen dužnosti člana Opštinskog veća za resor turizma i omladine.

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece