Vranjska Banja dobija mini dom zdravlja

Dr Jadranka Ajanović, upravnica Doma zdravlja u Vranju, potvrdila je vest da je pokrenuta inicijativa da Zdravstvena stanica u Vranjskoj Banji u budućnosti preraste u mini dom zdravlja.

- Imajući u vidu da Vranjska Banja ima status gradske opštine, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja pokrenuta je inicijativa da ovo mesto u budućnosti ima mini dom zdravlja i da uz sadašnje službe, opštu praksu, pedijatriju i laboratoriju, ima i ostale službe – rekla je doktorka Ajanović.

Upravnica Doma zdravlja u Vranju, pod čijom je nadležnošću Zdravstvena stanica u Vranjskoj Banji, saopštila je da na rešavanju ovog pitanja zajednički rade rukovodstvo Zdravstvenog centra u Vranju i predstavnici Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Inicijalnu vest o ovoj ideji saopštio je krajem prošle nedelje Slaviša Bulatović, narodni poslanik, obećavši da će žitelji Vranjske Banje imati zdravstvenu zaštitu 24 časa dnevno u mini domu zdravlja u ovom mestu.

Najnovije vesti

Veliki požar u naselju Raška »

Kako javljaju čitaoci Info Vranjskih sa lica mesta, u petak uveče u jednoj porodičnoj kući u naselju Raška izbio je veli...

Da li je bilo ŠTRAJKA U SIMPU? »

Žene zaposlene u proizvodnim pogonima vranjskog «Simpa» obustavile su rad u četvrtak 15. aprila u 12,30 sati zbog neispl...
ZutoCvece