Vranje: Zapalila se pekara čiji je vlasnik Albanac

U nedelju uveče oko 21:20 došlo je do paljevine na pekari „Klas“ u Kolubarskoj ulici, u neposrednoj blizini „donje pijace“.

Kako su saopštili policija i tužilaštvo, šteta na objektu kome se zapalio dimmnjak je minimalna, i žrtava nema, a reč je verovatno o samopotpaljivanju.

Na lice mesta izašli su policija i vatrogasci, i najpre obezbedili ugao Kolubarske prema kasarni, koja se nalazi pre puta objekta, a zatim i benzinsku pumpu kod Autobuske stanice.

Ova priča ne bi ni bila posebna da pekaru „Klas“ ne drži Albanac, jedan od retkih u Vranju.

No, i pored te činjenice, i svakog opreza policije, pokazalo se da je slučaj benigan, jer se dešava tamo gde se stalno i radi.

Ali, zlu ne trebalo, ovoga put brza intervencija nadležnih razrešila je sve dileme, a za dalje, videće se.

SSB

Komentari

Zasto komuninalna policija...tj.milicija ne radi svoj posao? Njihova duznost je da jednostavno OBILAZE GRAD danju, nocu...dovoljno je da samo patroliraju i naravno reaguju po potrebi. To se zove KONTROLA JAVNOG REDA I MIRA. Juce naselje Češalj, danas ovo, delikventi se okupljaju i prave nenormalnu buku svuda po gradu, Ekonomska skola, naselje Ogledna stanica kod šeste škole -napravili javno zbirište za buntovnike, glasna muzika, urla se i igra fudbal do 4h ujutru. Kada građani prijavljuju, nadležni kažu da nisu nadležni! Rešite sami problem! Neka škola reši taj problem! Kada pokusate da ih smirite, izvucete deblji kraj i iz inata krece jos vece izivljavanje i buka. Grad je posla javašluk!

U sestu skolu je sve mirno a ti ne zovi policiju vec dodji sam da nas isteras ako smes hehehe.

Upravo ovo, "ako smes" dokazuje moj komentar od malopre.

Znači vi ulicari ste se osilili pa jos i pretite. Verovatno imate podršku SNS i vlasti. Sram vas bilo vi li tako mislite da zivite sa silu. Pa taj Av isprima toliku policiju i komunalnu pa da narod koji ih placa strada. Onda nam oni ne trebaju ako sami treba da se stitimo. Mars bre idioti i siledzije. Za vas samo batine a ne da vi pretite.

A ti si neki sestoskolski ganKster?
Jaki ste, al samo na stajt od vranjske.

SVAKA CAST NA KOMENTAR..OVO JE STRASNO STA SE DESAVA U GRAD. A NIKO NE REAGUJE,NEMAS KOME DA SE ZALIS...UZAS UZAS

U OVAJ GRAD IMA JOS 300 GRADJANINA OSTALO SU SELJACINE.

Najnovije vesti

PALA MIRBA među socijalistima »

Socijalisti na jugu Srbije ne miruju, nego, sudeći bar prema najnovijim dešvanjima, prave ozbiljne pripreme za naredne i...
AluTerm plus