Vranje: Zabrinjavajuća situacija u ZZJZ

Broj obolelih zdravstvenih radnika od koronavirusa u vranjskom Zavodu za javno zdravlje čini se raste iz dana u dan.

Prema nezvaničnim informacijama kod osmoro zaposlenih u ovoj ustanovi, uključujući i direktorku ustanove, potvrđen je korona virus PCR testom.

Prema rečima naših sagovornika svi oboleli su iz toksikološke laboratorije, a do širenja virusa u kolektivu došlo je između ostalog i zbog nepoštovanja epidemioloških mera.

Gradski štab za vanredne situacije se nije oglašavao ovim povodom, a nije poznato ni da či će se preduzimati neke mere kako bi se sprečilo i dalje širenje virusa.

NIV

Komentari

Koji krizni štab??? Gonzi i Mice??? Jadni mi, konstantno smo u vrhu po broju pozitivnih.

Pa, obzirom na to kakvi su vranjanci po pitanju (NE)postovanje nera jos je I dobro. Aaali ne znaci da gore nece biti. Polk,Vranje je toj, Sirbistan.

Svasta se desava u higijenski zavod. Nikad nesposobnija direktorka nije bila, kao ova sto se razbolela. O kakvoj svesti ili njenoj strucnosti moze da se govori, ako 3 dana njen muz isto doktor specijalista slobodno dolazi na posao kao njen kontakt, a epidemiolozi se prave mrtvi. Cak nisu smeli ni da mu skrenu paznju dok nisu radnici digli galamu. Gradonacelnice, Ministre, hitno reagujte jer kako ce da zastite gradjane i pacijente, ako sada dilomirana ekonomistkinja kao pomocnica direktorke organizuje zastitu od epidemije?! Jadna nam majka. Sada nam je jasno zasto u Vranje nema laganje! 100 oboleli, 10 kontakta, a epidemija se nekontrolisano siri?!

Mi na sadsnju direktoricu mozete da pljunete pod prozor ....unazas dvadeste godina niko nije ulagao u zavod ko ona novi aparati, noviji vozni park, adaptacija prijemnog...i svasta nesto jos cime moze da se ponosi svaki radnik zzjz....a vi crknite od muku.....

More ajde !
Daj ne tropaj ! I sam (a) si znaješ da samo laješ !
A pre nego otidnemo da gu pljujemo pod pendžer , kaži koji su tija aparati , kak'v je t'j vozen park i nekoj odelenje za prijem .
I koji su tija trudbenici koji se dičiv . Zavodski li su ili izvođački .
Milane ... ma ... idi ... begaj ...

Ben i sam znas da je sve to istina i da se nikada nije toliko ulagalo a sve za dobrobo zzjz a vi sto neste zaprska u svaku corbu moz se sikate za monografiju 100 godisnjice zzjz...

Laz!!!

Nije laz!!!! Milan je u pravu, nikada se vise nije radilo i ulagalo u zsvod kao sada.Pozz radnik zavoda.

Fotografija kao predskazanje .
Ako Ministarstvo za zdravlje Republike Srbije , u što kraćem roku , pod naznakom HITNO , ne smeni sadašnje rukovodstvo , vranjski Zavod za javno zdravlje će izgledati tako !!!

Direktorica ZZJZ je pre svega DOBAR I POSTEN COVEK

Milane ,svaka Vam cast Sve sto ste napisali ISTINA

Najnovije vesti

Morava i Pčinja na tankom pazaru »

U 18. kolu Srpske lige «Istok» zabeležen je slab učinak klubova sa područja Pčinjskog okruga, hanska Morava je kao domać...
ZutoCvece