Vranje spremno za Superligu

Rekonstrukcija stadiona «Jumko» privodi se kraju, pa bi Dinamo svoju prvu superligašku utakmicu u Vranju mogao da odigra u narednom prvenstvenom kolu, obelodanio je u izjavi za Sportski žurnal predsednik i šef stručnog štaba vranjskog superligaša Dragan Antić Recko.

- Izvode se finalni radovi na dogradnji zapadne tribine, renoviranju svlačionica, postavljanju sedišta, pa se nadamo da će članovi Komisije FSS za prijem stadiona, u utorak 26. marta dati zeleno svetlo za superligaške mečeve na stadionu «Jumka» - optimista je prvi čovek vranjskog Dinama.

Antić je uveren da će stadion «Jumka» dobiti dozvolu za odigravanje prvenstvenih mečeva.

- Imamo sve uslove, mnogo bolje nego na drugim stadionima, a na utakmici Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom pokazali smo se kao izuzetni domaćini - podseća Antić.

Dragan Antić sa nestrpljenjem očekuje superligašku premijeru u Vranju na kojoj će se Dinamo suprostaviti novosadskoj Vojvodini.

- Mečeve Dinama uvek prati 4.000 do 5.000 ljudi, jer u Vranju i na jugu Srbije vlada veliko interesovanje za superligaške utakmice. Upravo zato nastojimo da rekonstrukcijom stadiona «Jumko» omogućimo brojnim ljubiteljima fudbala da u Vranju prisustvuju superligaškim susretima, a to je važno i za Vranje i za čitav region - zaključuje Dragan Antić Recko.

Komentari

Poštovana gospodo. Odtete na sajt mts pogledate koje u "ponosne sponzore" i možete videti da FK Dinamo jedan od nekoliko Ponosnih sponzora. To govori da se ovde peru pare. Ovo igranje u super ligu mogu odati počast ali je sve to samo veliko pranje para i ništa više. Da bi jedna ekipa mogla da igra u super ligu mora odražavati kontinuitet sa mlađim slekcijama što se ovde u Dinamo ne radi na tome.Recko dovodi 90% ekipe gde su svi placenici. Peru se pare nekontrolisano. Dovodi Acu Lukasa, Sašu Čurcića i još razne lelemude a Vranje ima toliko kvalifikovanih i afirmisanih trenera. To je realnost. Igranje u Vranju ili surdulici nema razlike.Samo je Recko u dobiti.Ali polako dolazi vreme njihovog brzog odlaska

Bice love Recko.
.

Najnovije vesti

ZutoCvece