Vranje skuplje od Knez Mihailove!!!

Cena zakupa javne površine u Vranju skuplja je za šest dinara po kvadratnom metru od iste u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu, saopštavaju za InfoVranjske ovdašnji privatnici.

- Cena zakupa javnih površina po kvadratu u Vranju iznosi 34 dinara, to je prema odluci Gradskog veća, dok cena jednog kvadratnog metra zakupljene javne površine u Knez Mihajlovoj ulici u prestonom gradu Srbije, najfrekventnije ulice u Beogradu, iznosi 28 dinara-, kaže poznati vranjski privatnik koji je iz svima znanih razloga poželeo da ostane anoniman.

Sagovornik InfoVranjskih s ogorčenjem «upoređuje» ulice u Vranju sa čuvenom Knez Mihajlovom u Beogradu.

- Pitam gradsku vlast ima li logike da kvadrat javne površine u ovoj zabiti, mrtvom gradu kakav je Vranje, vredi za šest dinara skuplje u odnosu na srce Beograda, što Knez Mihajlova odavno jeste, pa zna se koliko vredi cena nepokretnosti u toj i drugim delovima Beograda, a koliko u čemernom i jadnom Vranju-, zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Ovaj poznati privatnik, na kraju, poručuje «da se ovako ne može inicirati razvoj privatnog preduzetništva, niti intenzivnije razvijati postojeći privatni sektor».

- Kako vidimo, lokalna samouprava radi baš onako kako ne treba, i ovim cenama zakupa javne površine guši privatni sektor, a rezultat svega je odlazak ne samo mladih iz ovog grada i drastično opadanje broja žitelja-, ističe poznati vranjski privatnik, sagovornik InfoVranjskih.

Komentari

Tako i treba,sve uzmite,oporežite, oderite, skinite nam i gaće.Tražili smo i nema posle kajanja.

Ma ovaj lupa gluposti,najnesredjena situacija basta i jav.prostora je u Vranje placaju nekoliko kvadrata a drze po 50 ivise kvadrata u Brankovu nemoze ni hitna ni vatrogasna a stepenice u Karadjordjevu i frizideri na trotoaru,oni lesevi od kioska ispred poste i preko puta crkve,opsti haos a kom.inspektori u kafane po ceo dan.sta hocete vise.?

Pa koji moj onda zivis u ovom gradu kad tako kenjas za njega ? Idi u Knez Mihajlovu. Razumem te za revolt povodom cene, al ne razumem vredjanje grada.

Glasali ste sad vam loše

Malo je, kako je narod glasao malo su povecali, dok se ne izjednacimo sa Cikakogm, nista ne pravimo. Jos treba da oderu ovaj narod.

I tako sd će zamišljamo da smo u centar Knez Mihailovu i će plaćamo goleme takse a ustvari će smo realno u ovoj Vranje ....more motke samo ....

Najnovije vesti

Gornji deo grada DANIMA BEZ VODE »

Gornji deo Vranja nema vodu već 24 časa, a ulica Pržarska, kako javljaju sa terena, već treći dan! - U vreme pandemije l...
ZutoCvece