VRANJE SE BRANI čistoćom i grafitima!

Odmah posle objave Info Vranjskih o (ne)radu „Komrada“ u redakciju su počele da pristižu nove fotografije učinka gradske komunalne firme.

Jedan čitalac poslao je naslovnu fotogrfiju koja lepo opisuje stanje ispod naselja Sobina, pored jezera, izborne baze većnika Dejana Stanojevića.

- Kad u njegovom komšiluku mogu ovako, šta je ostalo za nas - pita se ovaj građanin.

Drugi čitalac poslao je dve fotografije koje opisuju stanje na trgu u Gornjoj Čaršiji, posle pijace koja se i tamo dešava subotom.

Ako i vas muči slična muka, slikajte i šaljite. Bar nek se jasno vidi, kad druge pomoći nema.

SSB

Komentari

Bravo, BULATE, BOSKE, citate li ovo, e to je delo vašeg prijatelja MOŠE koga briga za stranku i vas. Tako će te na lokalnim izborima za 7 meseci da dobijete 20 posto glasova. Pa se pravdajte Vučicu ...

A da se malo vi gradjani edukujete i postanete svesniji svoje okoline, da malo prestanete da bacate smece gde god stignete i lepo ga u kesama slozite pa pravac kontejner. Do skoro je najsteoziji centar grada u ulici 29novebra bio deponija, bacali ste djubre pored kontejnera , na kolima i preko vec prepunjenih kontejnera. Neka vlasnici lokala koji su dobili kante za odlaganje smeca prvo nauce da iste napune i ostabe pored svojih lokala radi lakseg preuzimanja djubra od strane komrada, ali vama je lakse da napunite kontejnere, narocito za vreme vikenda svim i svacim, pocev od staklene ambalze, limenki piva i sokova,plasticnom ambalazom, otpadaka od nepojedene brze hrane sa sve racunima ili jos bolje nefiskalnim isetcicima, kutijama od prodanih patika.

Nisu gradjani krivi, slike pokazuju da su kontejneri prepuni i da se visak smeca sliva niz kontejnera iz razloga sto veličanstvo od Moše naviklo da živi u smradu ....

U Komradu su ostali svi direktori SPS iz predhodne garniture, oni opstruisu Komrad i direktora Mosu SNS. Proverite..

AKO JE TAKO NEKA PODNESE OSTAVKU, VEĆINU VREMENA PROVODI VAN SVETA U KOSMOSU ...

Ovo oni sami pakuju pricu Mosi, da ne bude pise se negativno samo o Bulatu i Djosi, a ovaj kao nema mrlje. Moso ovo ti pakuje Bulatovic, ispitaj malo sa strane, bice ti sve jasno.

Bokcanka je primer sa njenim zelenilom u gradu,sve pohvale.

Najnovije vesti

LIBA novi odbornik SNS-a »

Skupština Grada Vranja na svom 35. zasedanju izabrala je za novog odbornika SNS Nebojšu Cvetkovića Libu, ranijeg kontrav...
ZutoCvece