Vranje preslikava republičku koaliciju, i SPS i JS ulaze u vlast?

Srpska desnica mogla bi biti jedina opoziciona stranka u Skupštini Grada Vranja u novom sazivu, tvrdi izvor InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

- Vodeće ličnosti GrO SNS u Vranju već se mire sa «sudbinom» da će opet morati u koaliciju sa SPS i Jedinstvenom Srbijom, jer su određene sugestije već pristigle iz vrha stranke u Beogradu, odakle se traži koaliciono preslikavanje nove vlasti u Republici na lokalnu samoupravu - ubeđen je sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «nova podela kolača vlasti biće drugačija u odnosu na prethodni skupštinski saziv».

- Sa 38 odbornika SNS sa svojim satelitima može samostalno da vlada, to ovde mnogi priželjkuju, ali pod pritiskom «odozgo» moraće da naprave ustupke i nevoljno prihvate socijaliste i Palmine sledbenike u strukture gradske vlasti! Utešno za nas naprednjake je što će SPS i JS dobiti manji deo kolača vlasti, srazmerno broju odbornika u lokalnom parlamentu - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih je kategoričan u stavu «da mnogi u vranjskom odboru SNS «navijaju» za Desnicu, priželjkujući ovu opciju za koalicionog partnera pre socijalista i Jedinstvene Srbije».

- Tvrdim, veći deo GrO SNS je naklonjen Srpskoj desnici i ne žele SPS i JS kao partnere u gradskoj vlasti! Presudiće, međutim, stav vrha stranke u Beogradu koji će, to je sasvim sigurno, opet biti u koaliciji na republičkom nivou sa Dačićem i Palmom - ubeđen je sagovornik InfoVranjskih.

Sa druge strane, u Desnici kažu da bi ovakav rasplet značio nepoštovanje izborne volje građana.

- Mi smo pavi pobednici ovih izbora, i to su nam svi priznali. Može ovde privatno da se nada ko šta hoće, na kraju će prvo zasedanje skupštine sve pokazati. A tada, videćemo, i ne samo mi, nego svi - kažu u ovoj stranci.

Podsećamo, posle lokalnih izbora 21. juna SNS će u Skupštini Grada Vranja imati 38 odbornika, Srpska desnica 13, SPS osam i JS šest.

S. Kostić

Komentari

Lele sad sto ce bude tepanje po grad da narod vrca pare sto su uzimali za glasove...
Cotek golem ima da bude samo tako
Filije ce vrnem ama i sirutku ima da iznicav od cotek...
Uzeli pare a nisu glasali kako treba nego za madjari...spremte se spremte...za cotek

Od ove neodgovorne, primitivne, bahate i neodgovorne vlasti smo sve videli i osetili da ne nabrajam. Sledi ili da umremo od ove vlasti ili da umremo u borbi protiv ove vlasti. Za mene je ovo drugo korisnije jer će neko ostati da živi posle nas.

Cela postizborna situacija u VR se ponavlja. Ne zna covek sta je gore. Crveni,crni ili ova grupa opasnih sanjara.Crveni su jasni i grad je urnisan dugotrajnom komunistickom vladavinom. Crni su gomila nepismenih buzdovana koji ne znaju sta da rade sa vlast u ruke. Desnica su gladni vlasti i po meni, opasna grupa neznalica i politickih slepaca kojima je jedini cilj kao i drugima: po svaku cenu da udju u vlast,da lapnev i oni. Oni su rezerva crvenima. Kamence u cipelu. Na zalost, ne vidim kraj agoniji vaseg grada (mog bivseg). Takvi smo, takvi ste. Nikad glavu nema da podignete od sopovi, prostaci, bitange i lopovluka. U pravu su beogradjani kad kazev "poturice". Bolje da ne znajete sto kazujev onija preko reku. Znam da sopovi,seljaci i bitange to ne zaLima. Vas je domet zooloski vrt u BGD u 5 razred i kraj. Cestitam vi novu vlas'. Da traje jos 500 godine hahahahahahahahahahahaha

Došlo vreme da se opet bioskop SLOBODA zatvori. Šteta.

Samo Dekića za Načelnika okruga, dok Martina treba postaviti za zamenika Gradonačelnik. SPS pod hitno treba, da otkači braću Mladenović, ljudi zdravo neznaju da kažu u ulici, svojim komšijama. Mislim strašno, zato treba i Mandi dati mesto poslanika u Skupštini Srbije.

Sramota, jedni te isti nastavljaju da srozavaju grad u svakom pogledu.
Pokopana i poslednja nada.
Eto vam sugrađani rezultata vasih izbora pa uzivajte u srecnom životu. Mrvice su na stolu!

Ma svi ste strašni. Ko kupio falš diplomu ko laže narod ko krade ko izigrava majmuna. Sve moj do mojega ista govna lopovska. Slatka im vlast i fotelje a unistise i banju i Vranje

Najnovije vesti

ZutoCvece