Vranje pod snežnom blokadom, sela ODSEČENA OD SVETA

Na poziv Info Vranjskih javilo se više čitalaca portala i poslalo nam svoje fotografije nevolje koja je zadesila i grad i okrug.

Naslovna fotka je iz Neradovca, na putu prema Bujanovcu, od četvrtka popodne.

Jedan čitalac javio se iz sela Soderce, fotkama od ove večeri koje pokazuju žalosno stanje posle obimnih snežnih padavina.

- Zovemo ih čitav dan, niko ne želi da dođu u Soderce i odblokira nas. Sramota! - kaže ovaj čitalac.

Ništa bolja situacija nije ni u samom gradu, što potvrđuju fotke od podneva i večeri, u četvrtak.

Nepogoda je nepogoda, ali, neko mora da je kriv za ovakvo stanje osim prirode.

Ili, ne?

SSB

Komentari

Saso jedva si cekaja sneg da pada pet dana da imas za nesto da napadas vlas.Stvarno glupo vise sa onoga novinara ti iz banju da izmisljate vesti.Evo padnaja je sneg pa pljuj za sneg.

Sto si decko toliko ostrascen? Ako znas sta to znaci. Grad je u kolapsu zahvaljujuci nesposbnim tvojim idolima. Nema tu izgovora, niti opravdanja.

A da ti pljunes na sebe,a? Koliko bolestan treba da budes da zatvoris oci i pred ociglednom istinom u ovom tekstu? Nije bitno da li je tekst pisao Saša, Pera ili Joca...a ZNAS ZAŠTO NIJE? Zato što sneg JESTE pao, i grad JESTE U BLOKADI i istina je da za to krivo RUKOVODSTVO GRADA! I još nešto, idi pogledaj kroz prozor, pa pljuni sam sebe!

A sta bi da hvali ljude koji su totalno nespremni docekali zimu. Sta su mislili da ce u januaru biti +20.
Jadni ste svi vi botovi koji branite neodbranjivo

Proso saba u pola 2 preko noc,kritika urodila plodom

Pljuje za ono što jeste, sramota je ovo ljudi, najgori smo grad na svetu, ne mogu ni ulice da očiste, ne može da se prodje a kamo li da urade nesto..

Nemaju vreme nose paketice kod simpatizera sa deda mraza

Meckovac metar sneg,sa traktori se organizujemo ljudi

Bitno da se kod Sentu u Banju na dva sata čisti ulica u njegovom naselju da može čovek da izadje sa auto od 15 000 e a i do kuciki da ode

Nista bolje ni prema Zeleznickoj stanici, a da ne komentarisem prema Zlatokopu, Tibuzdu, Trebesinju, Cukovcu.. i ostalim selima, gde ni jednom nije prosla mehanizacija "izabrane" firme za ciscenje snega.

Pa naravno da nemogu da očiste kad imaju samo dva veća i jedan manji za čitav grad.Sramota bre , pa sa tim ni selo ne mogu da očiste.

Najnovije vesti

ZutoCvece