Vranje: Otac ministra Stefanovića, povezan sa švercom oružja, dobitnik zahvalnice Doma učenika

Branko Stefanović, otac Nebojše Stefanovića, ministra unutrašnjih poslova Srbije, koji je ovih dana uzdrmao Srbiju sumnjivim poslovima u vezi sa oružjem, kako saznaju Info Vranjske, 2018. godine dobio je zahvalnicu Doma učenika srednjih škola u Vranju.

- Branko Stefanović je bio gost na svečanosti povodom Dana Doma učenika i tada je dobio zahvalnicu. To nije ni malo slučajno, budući da direktorski položaj Maje Ristić , koja je u nemilosti aktuelnog rukovodstva GrO SNS, osigurava svojim uticajem Nebojša Stefanović - objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Srpska opozicija optužuje Branka Stefanovića da se bavi švercom oružja u arapske zemlje, ali je takve insinuacije kategorično odbacio njegov sin Stefanović, a potom i Vlada Srbije, pa i sam Vučić.

S. Kostić

Komentari

Padnase li 200 jevra za ovaj tekst? Ce ima aftobusku kartu i za dorucak.

Upotrebiti izraz, bolje reci institut krivicnog prava, OSUMNJICENI tek tako... Upoznajte se sa tim institutom i kako se dobija status osumnjicenog, sigurno ne tako sto ga novine dodele pisanjem nekog teksta.

Nikada nisam cula da Maja trazi neciju zastitu, niti se hvali da ima veze, dovoljno je pametna zena da zna sta radi, kamo srece da u stranci ima jos Majeee, grad bi cvetao!

Vidi se ti koliko si pametna

Šta li sve nećete da izmisliti vi 1 od - 5000000

Vama sa ovakvim naslovima i tekstovima neko mora stati na put . Zna se iz cije kuhinje sve dolazi, ali nema njima spasa, nakon izbora odlaze u tuznu i ruznu proslost Vranja i okoline .

Hahaha...doktorka pa ti si u zabludi. Maja Ristic pametna? O tome pitajte njene kolege iz Rataja, gde je radila. Ona je jedna selska podofija, sve se zna kako je ona tu I zbog cega. Ali ono sto je sigurno nece jos dugo a posle cemo da vidimo za sve njene mahinacije. Icice u zatvor zajedno sa muzem

Pljacka treceg rajha u Jumko nadlezne institucije proveravajte i reagujte direktor postao milioner i pored njega poslusnici dobijaju po neku mrvicu kako bi cutali

Najnovije vesti

Recko ozbiljno IZGRAFITIRAN »

U Vranju su, pretežno na stadionu „Jumka“ i u okolini, u subotu ujutru osvanuli plakati i parole protiv Dragana Antića R...
ZutoCvece