Vranje: NOVA SRBIJA 300 kilometara PEŠKE na miting u Beograd

Više od 100 članova Nove Srbije sa područja Pčinjskog okruga krenuće peške za Beograd kako bi 13. aprila učestvovalo na velikom građanskom protestu, saopštava Okružni odbor te stranke u Vranju.

- Dva dana uoči 13. aprila članovi Nove Srbije kreću peške za Beograd sa ciljem da budu deo svenarodnog i svegrađanskog protesta protiv autoritarnog režima Aleksandra Vučića i njegove Srpske napredne stranke - poručuju ovdašnji novosrbijanci.

Okružni odbor stranke Velimira Ilića u svom saopštenju osvrnuo se i na poslednji protest u Beogradu, u subotu 30. marta.

- Članovi Nove Srbije na jugu zemlje ohrabreni su govorom koji je u Beogradu održao poznati glumac Branislav Lečić, istakavši jasne, nedvosmislene i kategorične zahteve aktuelnoj vlasti. NS se vraća na proteste, koje smo napustili zbog problematičnog političko-ideološkog profila pojedinih govornika - stoji u saopštenju OO Nove Srbije.

Ova stranka pozvala je sve „demokratski nastrojene građane Vranja i Pčinjskog okruga“ da u što većem broju otputuju za Beograd i 13. aprila i daju svoj doprinos protestu građana protiv aktuelne vlasti.

S. Kostić

Komentari

Petrusevic ni do Suvi dol nemoze da ode peske....

Drakce,pazi se od gumeni meci,kad pocnes da begas kao PTICA TRKACICA koj ce re fati....PERO prvi put ides pazi se od sok bombe,ponesi slusalice...

TREBA KOFU VODU VODU ZA NAPREDICU DA IM BACIMO....DRAKCE SNS MENJA SNS.SAMO VELJA RESAVA LJUDI!!!!!

13aprila svi za beograd

Svi za Bg,ovakva ponizenja se izdrzati ne mogu.Velja na celo kolone I KRAJ JE 100%.DOSTA VISE SA OVE BALERINE!!!

Veljo povedi CACANE da se resimo ove nesrece !Vucicu GOTOV SI A I TVOJ KONOBAR!

Bravo,svaka cast,nisam za NS,ali pozdravljam ovaj gest.Svaka cast ljudi!

Ne li ovaj vas PRECEDNIK bese skoro u banju? Nesto ga kicma bese ukocila, a sad oce peski za Bg...Tamn ce se raskoci do tam.

Borba za opstanak

Bravo deco nasa....sta cekate starci ..ocete Albanci da vam udju u Vranje?Svi 12 ispred CRKVU i za nasu decu..Ne vracamo se dok ne ode BAGRA!!!

bravo za vas hrabre! CESTITAM

BICIKLIMA se se iz Surdulice kreće 12.04.2019 godine. Tri momka i jedna cura -studenti iz organizacije # 1 od 5 miliona! Surdulica kreću za Beogra da ruše fašiste!
U Surdulici je održan jedan od najvećih i najboljih protesta u Srbiji , sa puno energije, pozitivnih ljudi, čestitih i poštenih građana, studenata, radnika, poljoprivrednika , penzionera, vojnih i policijskih penzionera i profesora, lekara....
Orilo se :UHAPSITE VUČIĆA!

Bravo ljudi svi idemo....

Najnovije vesti

BEV doneo Evropu u Vranje »

Članovi udruženja BEV u subotu u centru grada postavili su ulične biblioteke.Iz udruženja kažu da su na ovaj način pokuš...
ZutoCvece