VRANJE NA VODI: Denzi asfaltira, kiša uništava

Osim što je kiša, po pričama svedoka, napravila grdne probleme u Skupštini grada, jer je zgrada prokišnjavala čitavo vreme padavina, i na drugim mestima po gradu vlada pravi haos.

Info Vranjske u sredu su izveštavale o problemima koji vladaju pored Šapranačke reke u Kosovskoj, a neko od čitaoca poslao je i fotku koja jasno potvrđuje način na koji lokalne vlasti održava ulice po gradu.

Osim videa koji pokazuje kako je pored Šapranačkog mosta nastalo pravo jezero, ova fotka pokazuje da je i sam most ugrožen.

Naime, još za vreme prve vladavine DSS-a, od 2008. do 2012. godine, koji je tada predvodio Dejan Stanojević Denzi, sada većnik SNS-a za infrastrukturu, vlast je počela da popravlja urušenu obalu na Šapranačkoj reci.

Čim se vratio na vlast, Stanojević se vratio i ideji da se popravi zaista opasna škarpa pored Šapranačkog mosta.

Ipak, trebalo mu je više od šest meseci da sredi betonski zid od šest metara, koji sada pravi ogromne probleme u saobraćaju.

No, to nije sve.

Pre više od 20 dana vlast je uništila ulicu Hristijana Karpoša, koja se nalazi neposredno uz Šapranačku reku, ali i vodi prema kući u kojoj Stanjević stanuje.

Kiša je pala, i dodatno uništila ulicu, koja je raskopana i tako ostavljena, bez obzira na žalbe građana.

Na kraju, pitanje je - zašto vlast raskopava ulica i na njima dalje ništa ne radi, i ostavlja ih na milost i nemilost vremenskim prilikima?

Ko, i na koji način, od toga ima koristi, jer, očigledno je, narod iam samo štete, i to ogromne!

SSB

Komentari

Znate koliko je njih briga za vas? Nimalo,sete se vas samo pred izbore jer im treba glas koji će njih da dovede na vlast da rade upravo to što rade.I to bez ikakvih posledica i kazni.Voze službena kola, jedu i piju na račun buđžeta, maznu sve što mogu.Ma što bre da se sekiraju što vi morate da nosite gumene čizme i što gazite blato do kolena.Nema plana, realizacija uvek kasni,fušarski se radi, očaj i tuga.Ali moraju da se slikaju i pompezno najavljuju i kada asfaltiraju stazu od par metara.

Denze vodu u oci imas li

DENZICE PA LI MICE POD RUKU I VRNITE SE U STARE STRANKICE PA TAM SE SLIKAJE

Najnovije vesti

Ljudi govore: Dragan Antić »

Info Vranjske pokrenule su novu promociju aktivizma na jugu Srbije, ovoga puta kroz kratke filmove sa poznatim Vranjanci...
ZutoCvece