Vranje dobija NOVI gradski SAJT

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal.

Novi sajt planiran je u okviru projekta za odgovornu vlast, koji Grad realizuje u saradnji sa Amerikancima, agencijom USAID.

Pored novog sajta, Vranje će dobiti i budžetski portal, a planirana je i saradnja oko podrške u finalizaciji Lokalnog antikorupcijskog plana (LAP).

U Skupštini je održan sastanak predstavnika firme „30hills" iz Beograda, koja će raditi na ovim platformama, Miloša Mojsilovića iz USAID-a i zamenika gradonačelnika Nenada Antića.

Ovaj potonji najavo je da bi novi sajt mogao da bude gotov „od jeseni ove godine“.

Zanimljivo, sastanku su prisustvovali i načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović, ali i pedstavnici Odseka za informisanje i Službe za IKT Gradske uprave.

SSB

Komentari

Kakav bre sajt, dajte fabrike, ode pola Vranje u inostranstvo a vi pravite novi sajt i jos kazete kako je vlast odgovorna! Najgori grad u celoj Srbiji, jedino je Vranje u minus jednu fabriku tako sto nije dovela niti jednu fabriku a zatvorio se Spilit pa to nema nigde na svetu, svi idu napred samo vranje i ova odgovorna vlast u minus sa fabrikama!!!

Hahahaha....pogledajte vi ova dva debila Antu I Aritona, pa oni ni u najludjim snovima nisu mogli da sanjaju da mogu da budu na ovakvim funkcijama. Koje su to nepismene budaletine, pa da li je moguce da se ta dva klovna uopste za nesto pitaju I odlucuju. Ne moze da nam bude bolje sa ovakvim neznalicama. Oni pokrecu novi sajt, kao da je to najvaznije a svaki dan propadamo u zivo blato sve vise I vise.

Najnovije vesti

Kako kaže Beograd »

U isčekivanju izbora lokalna politička scena postaje sve komplikovanija. Koalicija na vlasti kao takva sakupljena je po...

Žokice pale pred Valjevkama »

Ženski odbojkaški klub Vranje u sedmom kolu Prve lige izgubio je na svom parketu utakmicu sa ekipom Srbijanka 014 iz Val...
Sajam Zaposljavanja