VRANJE: Direktor jednog JP ima problematičnu diplomu

Aktuelni direktor jednog javnog preduzeća u Vranju ima problematičnu diplomu, javlja portalu InfoVranjske izvor iz te javne firme.

Izvor portala silom argumenata osporava fakultetsku diplomu tom direktoru.

- Radi se o državnom fakultetu i o čoveku koji posle «diplomiranja» nije radio nigde pre nego što se zaposlio u gradskoj vlasti i lokalnom javnom sektoru. To su mu prva radna mesta na kojima nije uradio nijedan projekat, a morao bi prema programu tog fakulteta - sumnjičav je sagovornik InfoVranjskih.

Zna se da ovaj direktor nema licencu za nijedan posao iz svoje struke.

- Osim neposedovanja licince, on nije potpisao nijedan projekat, što je neverovatno za stručnjaka iz takve oblasti, pa se dovodi u pitanje njegova školska sprema i sedmi stepen - primećuje sagovornik InfoVranjskih.

Navodi direktora da se usavršavao u Rusiji takođe su problematični.

- U Rusiji je boravio kod roditelja koji su tamo radili, on je tamo bio turista i ništa više - tvrdi sagovornik InfoVranjskih.

Problematični su i navodi «spornog» direktora da je radio u «Simpu»!?

- To niko ne zna, a u razgovoru sa ljudima iz «Simpa» saznajem da ga se tamo niko ne seća, niti pamti da je radio u ovoj fabrici, uz pitanje šta bi sa strukom koju ima radio u fabrici nameštaja - nepoverljiv je sagovornik InfoVranjskih.

I dok se nastavljaju grozničava istraživanja validnosti fakultetske diplome ovdašnjeg direktora u lokalnom javnom sektoru, direktor redovno prima masnu direktorsku platu i odlučuje o delikatnim i osetljivim gradskim problemima.

S. Kostić

Komentari

Neli je SONE, on mi deluje ko krupan direktor( mislim planira)

Nije kupljena diploma nego cisti falsifikat!direktor je kupio obrazac diplome u knjizari.potom naso lika sa lepim rukopisom i napisao da je arhitekta.
Pa ovo je za debelu apsu!
Ponovo glasajte za sns,dok vam deca kopaju kanale po belom svetu.

STO SE NISI POTPISAO KADA SE PREDSTAVLJAS KAO DA SI VESTAK ....DIPLOMA VD DIREKTORA U jP URBANIZAM JE ORIGINALNA ..SAD SE PUSTA PRICA DA ON NIJE ARHITEKTA ...A ZASTO ZATO STO NIJE BULATOV POTRCKO NEGO JE MLAD , OBRAZOVAN I AMBICIOZAN ...I ON JE NA PRAVO MESTO SA ARHITEKTAMA ON JE I STRUCNO ZASTUPLJEN I POLITICKI AKTIVAN JEDINA MANA JE STO JE BLIZAK MEKOJ STRUJI U sNs u ...A PRI TOM JE SVOJ NJEGOV SEF JE U BG PA TO SADA BOLI ....NASE LOKALCE ....DA SE PROVERE DIPLOME NA SVI 80 POSTO NISU VALIDNE I 80 POSTO NJIH JE STUDIRALO PO 15 DO 20 GODINA ....HAHAHA...DJOSICA , MAJA KACETOVA ZENA , ARITON , SENTA , GOCA ....DRAGANA .....LELELEL...VECITI STUDENTI A DIREKTORI ....

Stojmenovic urbanizam ljudiii!Opasan je to prevarant

on je postavljen za vd direktora nije na konkurs i nisu mu potrebne nikakve licence ....do konkurs on ce dobije sve jer licence se kupuju ....u nasu drzavu ko i svuda u svetuuu ....pogledajte ko sve radi u zdravstvo i u skole ...tu je problem a ne u tome sto nije potpisao nijedan projekat pa mlad je polako sve po redu .

Da nije ovaj iz Parking projektant?

Niko nije kriv koji kupi diplomu, vec nesposobna drzava i kancerogeni sistem koji istom omogucava da u tome uspe. I da ona sama po sebi bude validna i 'konkurentna' na mutno trziste rada prcije nam domovine.

Đoša je sigurno sa Stankovića nešto izmutio

Proveri te diplomu i na Taškovića komunalnog, svaki dan pije kafu u Coronu kafić i obaveštava kada će biti kontrole. P.... da ne kažem šta mislim o tome kako se u srbiji bore protiv korupcije

Sve stručnjaci.. Veliki vođe.. Pa normalno da su diplome lažne kao i ova država!

Neko je novinar a nema diplomu

Ali novinar i ako nema diplomu rastura vas sa članci bolje i hrabrije od drugih novinara. Tresete se od njegove pisanije.

Baba plačkos ti li si?

Mislim da znam . Ali nisam sigurna.

A ko pa ima legalnu ispravnu diplomu od ovi radikali

Najnovije vesti

ZutoCvece