VRANJANAC novi načelnik Saobraćajne policije u Nišu

Vranjanac Ivica Stanković novi je načelnik saobraćajne policije u Nišu, po odluci ministra Vulina, prenose prestonički mediji.

Stanković je na to mesto došao posle smene dosadašnjeg načelnika Dragana Pešića, a posle stravične nesreće na bulevaru Medijana, koja je ishodovala sa dva smrtna slučaja i velikim uličnim protestom građana Niša.

Kako se saznaje, Stanković je rođen 1982. godine u Vranju, a završio je Policijsku akademiju.

On je do sada radio u Upravi saobraćajne policije, u sedištu Ministarstva unutrašnjih poslova, gde je bio zadužen za opremu.

- Slabo ga pamtimo iz Vranja, ali je završio Šestu školu, jer njegovi roditelji žive tu u blizini – kaže izvor iz PU Vranje.

Opet, prema navodima portala Nova.rs, Stankovića prati dobar glas, a slat je na zadatke gde je situacija bila urgentna i gde je bila neophodna hitna reakcija, odnosno rešavanje problema.

Ono što je izvesno je da je smenjeni Pešić, što se kaže, stari Nišlija, iz cenjene porodice, i cenjeni profesionalac, tako da njegova smena nije dočekana sa oduševljenjem, što će svakako za Stankovića predstavljati dodatni teret.

SSB

Komentari

Neši igra meca ova IPA iz Bulgariju se ne šali. Pa neće samo valjda zato što je SPS u Surdulicu da se češlja.
Ajde da vidimo da li je samo Surdulica neispravna Vranje sve poštenjačine.

Vranje je Teksas za Surdulicu. Koliko bandita ima u Vranju nema nigde. Vranje je centar droge i korupcije na Balkanu

VAŽNO JE DA SI U SNS I SVA VRATA SU TI OTVORENA !

Ivica je dečko za primer. Svaka čast, sve najbolje.

Najnovije vesti

ZutoCvece