Vranjaci u odboru Stranke Makedonaca u Vranju

Gradski odbor Stranke Makedonaca u Srbiji čine uglavnom Srbi, počev od predsednika Nikole Nisića sve do članova vranjskog odbora Nenada Ilića i Vukana Nikolića, saznaju InfoVranjske.

- Svaki građanin može da izabere stranku koja mu odgovara, ali je mnogo primerenije da čelni ljudi ove stranke budu Makedonci a ne Srbi. Politika je, međutim, čudo, pa su Nisić i ostala srpska ekipa postali revnosni «Makedonci» - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala napominje «da su Vranjanci vodili glavnu reč prilikom posete Vranju predsednika Stranke Makedonaca u Srbiji Aleksandra Božinovskog Vranju».

- Glavna tema razgovora sa prvim čovekom Stranke Makedonaca u Srbiji bila je položaj makedonske nacionalne manjine, pa mi je čudno, ali i pomalo komično kada Srbi iz Vranja razmatraju položaj Makedonaca u našoj zemlji - poručuje sagovornik InfoVranjskih.

Na kraju, sagovornik portala InfoVranjske izražava nadu «da Stranka Makedonaca u Srbiji neće imati ulogu «trojanskog konja» vladajuće SNS koja, poput nekadašnjih socijalista, rado cepa biračko telo opozicije formiranjem čudnih političkih organizacija».

S. Kostić

Komentari

Strasno

Taj ilić šta li sve nije pokušao i radio al nikad rezultati. Najbolji rezultati daje kada je u nekom ugostiteljskom objektu.

Osetio gratis rakiju,mnogo voli domacicu.

Jadni Makedonci ,ovo nema veze sa politiku nego ima veze sa alkohol,Ilic,Nisic prelaze na ZULTU!Kakav cirkus....GOTOVI SU VINOGRADI,STIZU PRAVI DOMACINI.

Vukan Nikolic zivi u Makedonsku ulicu, pa je logično da bude clan Mekedonske stranke!

KOMEDIJA .BABACKO CE IH ZOVES LI NA OKRUGLI STO?SVE RAKIJU CE TI POPIJEV

Nece ramatra polozaj neciji,ha ha ha.Cuvaj Boze od vas novinari.

Ilicu, da li ce tata glasa za tebe?Litar radza za decka.Pitu Guli,Jane Sandanski,Goce Delcev transformisali se u lica sa slike.

Ovo je rodjak na Stojana Ilica,malo ga drma sizofrenija,odlican potez da se konacno ugasi Makedonija TITO partija,Ilic zna,moze i mora.

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece