Vode Dobre, ali PUT KATASTROFA

Stanje puta za Dobre vode, naročito na raskrsnici sa vranjskim prigradskim naseljem Sobina, u katastrofalnom je stanju zbog nemara aktuelne gradske vlasti i odsustva volje da se put popravi i spreči odlaganje otpada na pomenutoj raskrsnici.

- Put za Dobre vode dužine šest kilometara je u strašnom stanju, dok se zvanično govori o promociji ove destinacije kao jednog od izletišta Vranjanaca. Lokalna samouprava ne čini ništa da se taj put rekonstruiše, pošljunča, pa i asfaltira ako se želi razvoj turizma i ostvari ambicija da Dobre vode budu značajno gradsko izletište- s ogorčenjem govore žitelji Sobine.

Stanovnike ovog vranjskog prigradskog naselja, posebno je ražestilo opravdanje aktuelne gradske vlasti za očajno satnje puta Vranje – Dobre vode.

- Zamislite samo, gradski funkcioneri, a prvo gradonačelnik Slobodan Milenković, rekli su da je «put za Dobre vode vojni put», pa ne može da bude rekonstruisan! Znači, pored vojnih objekata, primera radi, kasarni, ne sme da se asfaltiraju ulice, što je van pameti - gnevno komentarišu Sobinčani.

Stanovnike Sobine, čije su kuće u blizine raskrsnice za Dobre vode, posebno iritira stanje na pomenutom raskršću.

- Vlast u Gradu, međutim, ne čini ništa da makar ublaži muke građana koji ovde žive, baš kao da smo na kraju sveta, a ne na manje od desetak minuta od centra grada. Ispada da je naša Borka u pravu kad poziva Vučića da hapsi vranjske lopove koji državne mašine koriste samo u stranačkim, tačnije, naprednjačkim akcijama dodvoravanja biračima - nezadovoljni su Sobinčani koji žive blizu raskrsnice gde se odvaja put za Dobre vode.

Podsećamo, put za Dobre vode nije popravljan još od vremena 80-ih godina prošlog veka, kada je na ovoj lokaciji funkcionisao centar u kome je bila smeštena jedinica nekadašnje Teritorijalne odbrane Vranja.

S. Kostić

Komentari

Ocigledno da vi svi 1 og 500000000 ili se pravite ludi ili neznate strateško znacenje Dobre vode za grad Vranje. Ili hocete da tamo nema nikog pa da nam se ustaju šiptari ili izvrsne diverziju na relej gde prolazi jedan od glavnih telekomunikcionih puteva za juznu evropu. Mislim da je dovoljno i ovoliko argumenata

Zameram vrnjskim sto ne prikazuju slike prepunih kontejnera po centru grada, a mogu zamisliti kakva je periferija

Neka se aktiviraju stari umetnici za slikanje kontejnera Kecko, Riki, Nela, Sreckov vozac i normalno Djosica koji je vise slikao nego sto je radio u Vodovod

Slikali ste pogresnu raskrsnicu

Nema smisla da nam je grad ovoliko prljav.Jeste da smo južnjaci ali nismo divljaci.Smenite nesposobne rukovodioce i zaposlite ljude koji hoće da rade,imaju viziju i poštuju svoje radno mesto.

Ne možete ništa ni Neli ni Kecku jer su oni ko pir,neuništivi,ispratili su mnoge direktore i uvek zadržali svoje pozicije.Uvek ce da ubedjuju sve da je narod kriv,da smo štrokavi a oni odlični i nezamenljivi.Dzaba ih prozivate svaki dan.

Pa Nela i Kecko li su dosli da ga napuniv kontejner s djubre da se preliva?!?!? Ne be, selska rabota, samo puni, rasipuj, kuciki neka raznosiv, pa posle ce vikamo kako je Komrad kriv, Sns je kriv, Vucic je kriv, a vi sto frljate djubre vi sto ste, glote!

Najnovije vesti

NOVA: Ko je, zapravo, Recko? »

Trener Dinamo Vranja Dragan Recko Antić centralna je tema u srpskom fudbalu, nakon što su mu nepoznate osobe zapalile au...
ZutoCvece