VLAST sprečila organizovan odlazak NA MITING PROTIV VUČIĆA

Na miting protiv diktature Aleksandra Vučića, koji se u subotu održava u Beogradu, iz Vranja nije krenuo ni jedan organizovan autobus.

Razlog tome su neveroovatni pritisci kojima su prevoznici izloženi od strane vlasti u čitavom Pčinjskom okrugu.

Iz Narodne stranke saopštavaju da je jedini prevoznik na jugu Srbije koji je pristao da vozi opoziciju na protest u Beograd (i za taj posao primio avans) u petak uveče otkazao prevoz govoreći da trpi ogromne pretnje kako će mu u krajnjem slučaju autobusi biti demolirani.

- Inače, on je jedini pristao da nas organizovano vozi i isti je trebalo da vozi celokupnu opoziciju iz Vranja i Leskovca. Sada krećemo alternativnim prevozima, ali svakako ne u tom broju u kom je trebalo da krenemo na protest - kaže se u saopštenju NS-a.

Za sada nema informacija šta se dešava vezano za okuaciju skupštine Grada od strane pojedinih odbornika SNS-a, koja je izvedena u petak oko 18 časova.

Komentari

Српска Нацистичка Странка и њен канцелар Вучић. Свака сличност са Хитлером је случајно очигледна.

Nema organizovanog prevoza ali ima redovnih linija, privatnih automobila... Mi putujemo uveliko, ne damo se uplasiti. A oni neka kampuju u Skupstini... Gotov je!

Ss divizija

Ne laj Vababcko, Vučić je Srpski car i vladace dugo dugo dugo a vi setajte letite puzite vozite do mile volje .

Ti si Sebe Vrnanjanac-pravi vranjanci nikada nisu podrzavali naciste ko vi vaseg maloumnika,seljoberu.

Do pobede!

Djoso sto ne dodjes meni da pretis?Lesinar.

Cccccccc...pa tu je i ovaj Backo penzioner iz postu, lopurda koja se nakrala dok je radio. A tu je ovaj smesni Dutina nepismen covek, pa Grade komunjara...kakve su ovo dileje...Mrs bre napolje stoko jedna vi nebi smeli da prodjete pored zgradu a ne da sedite tu.

Babacko ne seri, VUCKO CAR!!!
DA NIJE NJEGA SRBIJA BI ODAVNO PROPALA!!!

DA GA NIJE, TREBALO BI GA IZMISLITI...OVAKAV DIKTATOR SE RADJA JEDNOM U HILJADU GODINA. A ja da te pitam "sveznalice", sigurno i to znaš: šta će biti sa Srbijom kada ga jednom stvarno ne bude? Hoće li Srbija tada propasti, mada je po meni ona već na putu da propadne. Baš kao sa J.B.Titom, posle njega haos i raspad sistema. Ništa nisi naučio iz istorije, apsolutizam nije dobar za jedan narod.

Mozemo mi i pesaka da se organizujemo i da pregazimo diktatora i srusimo, a da li smo spremili koga cemo postaviti na vlast?! Nista necemo postici ukoliko ga srusimo i dovedemo njemu slicnom.

Pokazali ste juče šta ste i koliko ste, sad marš u kućicu i tišina do izbora!

Vi iz SZP imate sve,samo nee podrsku naroda,pa zato niste Ni krenuli na protest,ko Vas vodi onaj prevarant doktorce sa kupljenom diplomom iz Klenike...strasno

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece