Vlast SILOM TERA klubove da je podržavaju!

Rat između Dinama i gradske vlasti u Vranju poprima sve nove i nove oblike.

Dok je Dinamo pokrenuo peticiju na kojoj se nezadovoljnici potpisuju tražeći smenu gradskog većnika za sport Nenada Nešija Đorđevića, dotle Grad, u oprobanom maniru, zloupotrebljava sve poluge vlasti kao da im je očevina.

I dok se Predsednik Dinama Dragan Antić Recko i njegovi ne kriju, već otvoreno, sve do uličnih akcija, traže da ih gradska vlast sagleda, vlastodršci imaju sofisticiraije, ili, srpski rečeno, kvarnije metode delovanja.

- Stvar je postala sumnjiva još kada je Sportski savez, koji nikakve zakonske veze sa dodelom sredstava nema, stao na stranu rukovodstva. Kad se oglasio i rukometni klub, koji dobija za treću ligu u kojoj se bori za opstanak iste pare kao Dinamo u Super ligi, postalo je jasno šta se radi - kaže izvor iz Dinama.

A šta se to zapravo radi?

Prema više izvora, gradska vlast predvođena većnikom Nešijem i gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem lobira po klubovima da izdaju saopštenja za javnost u kojima brane vlast, a napadaju Dinamo.

- Pa tako niska seljačka politika do sada ovde nije viđena, ni od onih koji je vode, ni od onih koji pristaju na nju - tvrde u Dinamu.

Mešetaarenje novcem građana ovde nije retkost, ali se dešava pretežno u stranačke svrhe, dok je ovde, izgleda, u pitanju lični interes.

- Kako nije? Zovu ih i kažu ili nas podržavajte, ili nema para - tvrdi izvor Info Vranjskih.

A šta Vranjanci misle o čitavoj ovoj priči vidi se i iz ankete Info Vranjskih.

Ona će biti na našoj FB strani još nekoliko dana, pa možete da iznesete svoje mišljenje: ko li je, zaboga, ovde u pravu?

SSB

Komentari

Pitanje glasi ...Ko ce pobediti ...Pobedice Recko jer je politicki jaci AV stoji iza njega ....A dole na kraju teksta ste napisali ko je u pravu... Pa u pravu je Nesi covek radi po zakonu , dodelio je sredstva po zakonu maksimalno 20% od ukupnog budzeta za sport .

NESI NENAD DJORDJEVIC. FORAIRA RUKOMET KOJI JE U TRECU LIGU.NEMAJU DESET IGRACA.A DAJU SE 10 MILIONA.ISPITAJTE ZASTO.CIST NEPOTIZAM.SRAMOTA.A DINAMU NISTA KOJI SE TAKMICI U SUPER LIGU.KO JE TU NORMALAN.

Znaci ovo je dno dna! I taman covek pomisli da ove dve budale Gonze i Nesi su pokazali sve svoje gluposti i bahatosti, eto je nova do sada nikada vidjena verovatno u celoj Srbiji. Naterali su onu lenstinu i gluperdi novog predsednika Sportskog saveza Bracu da poziva klubove i da im preti da ko ne stane iza Gonzija i Nesija nece da dobije novac za finansiranje. A onda im taj isti referise ko je pristao a ko nije da se zna, pa ce oni da se razracunaju sa njim kasnije. E ajde da vidimo bagro jedna sta cete da radite onima koji nisu hteli da se mesaju u ovakvu sramotu i koji imaju cast i obraz. Da ste iole normalni obojica bi dali ostavke i vratili se tamo odakle ste dosli.

Recko razjuri ovu bagru dosta su nas vise maltretirali, unistise sport. Kako cas nije sramota Gonzi i Nesi da pretite klubovima i da trazite pidrsku na ovakav nacin. Bulate najuri ova dva debila vidis li da te brukaju.

Ma nematr pojma. ....apsolutno netacna vest,.....a sto se tice Zakona o sportu....tek tu ne znate nista,......alo ste za pravnu drzavu.....a onaj na kog se pozivate kaze da se Zakoni postuju.....pa postujte .....vazi za sve i za Nesija i z a Dinamoooo.......

Neši idi si više pusti Dragana da vodi klub vidiš li da proslavi vranje.Panda je tvoj klub e moj Neši stvarno si bezobrazan i ti i Gonzi.Telohranitelji li plaćate od Dinamove pare da vas štite znamo ih koji su iz 90-tih godina.Odlazi Neši živeo Vučić i Recko!!!!!

Srbi braćo ujedinite se ova svadja ničemu nevodi.Recko i vi većniče Djordjeviću,spustite loptu i krenite napred živelo naše Vranje!!!Pozdrav od srca napred Dinamo.

Grad je ugasio kosarkaski klub, umesto da grad bude taj koji podrzava razvoj sporta on ga unazadjuje.

Najnovije vesti

Vranje SADI drveće!!!!!! »

Sasvim neočekivano i iznebuha, ogoljeno Vranje potpuno ruinirane životne sredine puključilo se u sasvim suprotnoj akciji...

KORONA NA JUGU: Dalje smirivanje »

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 397 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 91 je poziti...
ZutoCvece