Vlast SILOM TERA klubove da je podržavaju!

Rat između Dinama i gradske vlasti u Vranju poprima sve nove i nove oblike.

Dok je Dinamo pokrenuo peticiju na kojoj se nezadovoljnici potpisuju tražeći smenu gradskog većnika za sport Nenada Nešija Đorđevića, dotle Grad, u oprobanom maniru, zloupotrebljava sve poluge vlasti kao da im je očevina.

I dok se Predsednik Dinama Dragan Antić Recko i njegovi ne kriju, već otvoreno, sve do uličnih akcija, traže da ih gradska vlast sagleda, vlastodršci imaju sofisticiraije, ili, srpski rečeno, kvarnije metode delovanja.

- Stvar je postala sumnjiva još kada je Sportski savez, koji nikakve zakonske veze sa dodelom sredstava nema, stao na stranu rukovodstva. Kad se oglasio i rukometni klub, koji dobija za treću ligu u kojoj se bori za opstanak iste pare kao Dinamo u Super ligi, postalo je jasno šta se radi - kaže izvor iz Dinama.

A šta se to zapravo radi?

Prema više izvora, gradska vlast predvođena većnikom Nešijem i gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem lobira po klubovima da izdaju saopštenja za javnost u kojima brane vlast, a napadaju Dinamo.

- Pa tako niska seljačka politika do sada ovde nije viđena, ni od onih koji je vode, ni od onih koji pristaju na nju - tvrde u Dinamu.

Mešetaarenje novcem građana ovde nije retkost, ali se dešava pretežno u stranačke svrhe, dok je ovde, izgleda, u pitanju lični interes.

- Kako nije? Zovu ih i kažu ili nas podržavajte, ili nema para - tvrdi izvor Info Vranjskih.

A šta Vranjanci misle o čitavoj ovoj priči vidi se i iz ankete Info Vranjskih.

Ona će biti na našoj FB strani još nekoliko dana, pa možete da iznesete svoje mišljenje: ko li je, zaboga, ovde u pravu?

SSB

Komentari

Pitanje glasi ...Ko ce pobediti ...Pobedice Recko jer je politicki jaci AV stoji iza njega ....A dole na kraju teksta ste napisali ko je u pravu... Pa u pravu je Nesi covek radi po zakonu , dodelio je sredstva po zakonu maksimalno 20% od ukupnog budzeta za sport .

NESI NENAD DJORDJEVIC. FORAIRA RUKOMET KOJI JE U TRECU LIGU.NEMAJU DESET IGRACA.A DAJU SE 10 MILIONA.ISPITAJTE ZASTO.CIST NEPOTIZAM.SRAMOTA.A DINAMU NISTA KOJI SE TAKMICI U SUPER LIGU.KO JE TU NORMALAN.

Znaci ovo je dno dna! I taman covek pomisli da ove dve budale Gonze i Nesi su pokazali sve svoje gluposti i bahatosti, eto je nova do sada nikada vidjena verovatno u celoj Srbiji. Naterali su onu lenstinu i gluperdi novog predsednika Sportskog saveza Bracu da poziva klubove i da im preti da ko ne stane iza Gonzija i Nesija nece da dobije novac za finansiranje. A onda im taj isti referise ko je pristao a ko nije da se zna, pa ce oni da se razracunaju sa njim kasnije. E ajde da vidimo bagro jedna sta cete da radite onima koji nisu hteli da se mesaju u ovakvu sramotu i koji imaju cast i obraz. Da ste iole normalni obojica bi dali ostavke i vratili se tamo odakle ste dosli.

Recko razjuri ovu bagru dosta su nas vise maltretirali, unistise sport. Kako cas nije sramota Gonzi i Nesi da pretite klubovima i da trazite pidrsku na ovakav nacin. Bulate najuri ova dva debila vidis li da te brukaju.

Ma nematr pojma. ....apsolutno netacna vest,.....a sto se tice Zakona o sportu....tek tu ne znate nista,......alo ste za pravnu drzavu.....a onaj na kog se pozivate kaze da se Zakoni postuju.....pa postujte .....vazi za sve i za Nesija i z a Dinamoooo.......

Neši idi si više pusti Dragana da vodi klub vidiš li da proslavi vranje.Panda je tvoj klub e moj Neši stvarno si bezobrazan i ti i Gonzi.Telohranitelji li plaćate od Dinamove pare da vas štite znamo ih koji su iz 90-tih godina.Odlazi Neši živeo Vučić i Recko!!!!!

Srbi braćo ujedinite se ova svadja ničemu nevodi.Recko i vi većniče Djordjeviću,spustite loptu i krenite napred živelo naše Vranje!!!Pozdrav od srca napred Dinamo.

Grad je ugasio kosarkaski klub, umesto da grad bude taj koji podrzava razvoj sporta on ga unazadjuje.

Najnovije vesti

ZutoCvece