Vlast SILOM i VAN ZAKONA od Robne pijace pravi parking

Umesto Robne pijace kod Bujkovskog mosta, vranjski Parking servis otvorio je novo gradsko parkiralište u ponedeljak 11. maja.

Kako je sam Parking servis objavio na plaćeničko tajkunskim medijima, ovaj parking će biti besplatan do kraja ovog meseca.

Zanimljivo, radnici Parking servisa čak su dva puta krečili ogradu stare pijace, prvi put u bojama Dinama, plavo-žuto, što su i boje Demokratske stranke, a onda u plavo-sivu, naprednjačku boju.

Novi parking za sada je najmanji u gradu sa 20 parking mesta.

I dok prodavci, uredno registrovani na silom, za vreme praznika i policijskog časa uništenoj Robnoj pijaci najavljuju za utorak protest ispred Skupštine grada, mnoga pitanja ostaju nerasvetljena.

Naime, ako ovaj novi prostor pripada „Komradu“, kao sve pijace, pa je „Komrad“ tajno i rušio ovu pijacu, odakle u čitavoj priči Parking seris?

Ako je pak to gradsko, postoji neki dokument kojim se ovaj prostor daje na staranje Parking servisu?

Postoji urbanistički plan koji predviđa parking baš na tom mestu?

Postoji gradska odluka da se umesto pijace napravi parking, ili se to radi silom, van zakona i na snagu?

Na kraju, kome sve ovo treba? Niko nije protiv da tu bude parking, osim prodavaca koji ostaju bez hleba, niti da tu bude park, čak ni da se napravi zgrada za stanovanje.

Ali, zašto sve mora da bude na silu, zbrda zdola, van zakona i van pameti, ume li neko o tome da kaže reč dve?

SSB

Komentari

Najveće zlo grada Vranja je Parking servis. Od njih se više zazire nego od Komunalne ili obicne Policije

Oni da su imali mozak ne bi uopste obelezivali u Karadjordjevu pa da posle stavljaju stubici,vecito gladan parking mesta direktor Marjan, samo kuka kao je malo obelezeno za parkiranje... Pa kad isaras ceo grad i naplacujes i baba mi pokojna bi bila direktor u takvu firmu..

Izadji I stani ispred butkicu, matijevica i videces sta si uradio.Kolaps.Ljudi ladno ostave auto na ulici,do mesare na trenutak I i ja te psujem.S 20 mesyta ce ppkrijete pijac.Kakve ste seljacine.

Dajte ljudima adekvatnu zamenu. Iskoristili ste Pandemiju Covida 19 da rasturite pijacu i ulicne prodavce razjurite. Као što sam ranije i pisao nisam ja branio aktuelnu vlast, kritikovao vecinu tih prodavaca da se jeftinio prodaju.Ako je princim i dogovr okupljanja neka to bude sa velikim odzivom a ne pojedinci su otkazali, prodaju se kao po obicaju i ako vecini ljudima je ovo jedini izvor sredstava da prehrane porodice. To sto rade u gradu rade u celoj Srbiji. Napredna stranka je stranka koja kažnjava svoj narod. Sve što mogu da unište i napakoste narodu eto slike i prilike.

Zato ne glasajte bitange i lopove i sve njihove opozicione satelite. Svi su AV. Samo se prefarbali.

Baba Placko opet jedes mumuruz.....

Mozete fa glasate koga ocete drugovi.lopovi vucicevi opet ce dobiju glasove i opet ce pobedu.jer su sve oduzeli kako god silom ili milom

Najnovije vesti

ZutoCvece