Vlast ODLOŽILA početak radova u parku

Gradska vlast je planirala da početak radova na «rekonstrukciji» gradskog parka bude u utorak 15. oktobra, ali su to odložili za neki drugi dan, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi u Vranju.

- Gradska vlast je silom (ne)prilika odložila početak radova na «rekonstrukciji» parka zbog najavljenih protesta građana Vranja, nezadovoljnih ponuđenim projektom u kome nema mesta za drveće, zelenilo i ptice, kao da se «rasvestila» u odsudnom, poslednjem trenutku zbog učinjenih propusta u postupku javne nabavke bez održane javne rasprave - smatra sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Po ovom izvoru, «zakazana prezentacija projekta «rekonstrukcije» parka je u stvari posipanje pepelom aktuelne lokalne vlasti zbog izostanka javne rasprave»!

- Neko se koliko-toliko rasvestio u gradskoj vlasti i prezentacijom pokušava da kako-tako simulira javnu raspravu i izgladi odnose s nezadovoljnim Vranjancima, međutim, «kasno Marko na Kosovo stiže», malo im je više nego što može da se prihvati zakasnila imitacija javne rasprave - tumači sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala tvrdi «da je odziv građana neprijatno iznenadio vlast»!

- Očekivali su petnaestak «sanjara» u parku na protestu, ali je odziv bio solidan i sa još toliko građana na budućem protestu nezadovoljni Vranjanci će imati «kritilčnu masu» i za radikalnije poteze - poručuje sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih iz Gradske uprave upozorava «da će na prezentaciji projekta «rekonstrukcije» parka biti prisutni građani lojalni lokalnoj vlasti, iz ešalona «odbrane i zaštite» SNS, jer se pribojavaju da će se na prezentaciji u nepoželjnom broju pojaviti i građani s protesta održanog u utorak»!

S. Kostić

Komentari

PUSTI TE NE DA PEREMO PARE

Gonzi, ne diraj drveće! Ne budi Vesić, vidiš li kako ga 'vole' u Beogradu

Pocetni radovi vrednost milion evra-tugooo

Реконструкција парка је непотребна и непожељна,зашто ова власт јури са овим пројктом да би се ти челници дочепали неких пара,зашто новац неупотребите за болесне и сиромашне, ВРАЊЕ ЈЕ НАЈСИРОМАШНИЈА ОПШТИНА.
Колико је деце болесно, лечимо се хуманитарним акцијама, смс порукама,колико људи не прима никакву социјалну помоћ, запомачу јауци деце и жена који немају шта да једу а вама је неопходна реконструкција парка који је положио сву лепоту овог града, који дише традицијом, старог Врања. Зар мислите да су дођоши који су се дочепали функција,којима парк не одише и мирише, могу да га уништавају,парк који је веродостојна успомена нашег и сваког детиљства који је Врањанац, парк који је изучио генерације у својој природи.

Slavomire Kosticu opet lupetas gluposti... Renoviranje parka tebi ide u interes, lakse ce nađeš štrumfovi... GARGAMELEEEE

Hoce li i ovu investiciju od kapitalnog znacaja za Vranje da vodi Krmpot sa Stoletom B og......cem, kao gradski stadion. Ha ha ha....

Pljackaaa

Razumem gospodu koja zele da "renoviraju" gradski park. Zele ljudi da stave jos koji dinar u dzep. Ali ako zaista zele da urade nesto za grad, nesto sto ce ostati posle njih, predlazem im da nadju drugu povrsinu i da je obnove. Toliko je takvih delova u Vranju da se zaista pitam sta zele gradski vecnici. Uskoro ce poceti kise - ko da trpi silno blato? A mnogi koristimo park u toku dana.
Nek izaberu deo grada koji je "ruglo" i nek obnove, da ulepsaju grad.

Najnovije vesti

Hanska MUKA sa otkupom višnje »

Proizvođači višnje iz opština Vladičin Han i Surdulica nezadovojni su cenom, statusom i ukupnom organizacijom otkupa ovo...

FIJASKO slavlja SNS-a u Surdulici »

Slavlje SNS u Surduliuci, posle ponovljenih parlamentarnih izbora u sredu, doživelo je potpuni fijasko, javljaju građani...

Sramota vredna 300 miliona »

Pre tačno osam godina, na današnji dan izgorelo je pozorište "Bora Stanković" u Vranju. Danas, osam godina kasnije, dire...
ZutoCvece