Vladajuće stranke ORGANIZOVANO na miting

Partije vladajuće vranjske koalicije - SNS, SPS, JS, SDPS, PUPS - organizovano, pod partijskim bojama, krenuće na miting predsednika SNS-a i Srbije Aleksandra Vučića.

Priču je najpre otvorio direktor „Vodovoda“ i gensek GrO SPS-a Goran Đoša Đorđević, svojim naredbodavno emotivnim pozivom na miting.

Pored njega, pozivom se oglasio i poslanik i šef vransjkog SNS-a Slaviša Bulatović, dok drugi čelnici te stranke očigledno imaju i pametnija posla nego da šalju javne zahteve za podršku.

Aktivni su i socijalisti, koje su čelnici te stranke pozvali na obavezno prisustvo mitingu.

Prema nekim informacijama, socijalisti će na miting doći bez partjskih obeležja, nego samo sa državnim zastavama.

- Miting Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, morao bi imati državni karakter, već i po samom nazivu «Budućnost Srbije». Ipak, svi znamo da je to početak izborne kampanje naprednjaka koji su u panici zbog širenja masovnih građanskih protesta u Srbiji, kao da su zbog toga izgubili tlo pod nogama - kaže jedan od kadrova vladajuće koalicije u Vranju.

za sada nema naznaka da bi i odbori JS, PUPS-a i SDPS-a mogli organizovano da krenu na miting, što ne znači da i oni nisu dobili kvotu koju mora da popune u broju prisutnih.

S. Kostić - SSB

Komentari

Povraca mi se

I ja bi ga docekuvao da imam 4000 eu platu kao Recko i njegov sin Marko Antic koji ima platu 1000 eu !!! Obrukase klub sa jucerasnji status cela Srbija se smeje. Ljudi iz Jelasnicu nam vode klub i kroje sudbinu !!!

Najnovije vesti

Pao sa PET KESICA marihuane »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su G. R. (1998) iz okoline ovog grada, zbog postojanja os...
ZutoCvece