VJT Niš: PETO HAPŠENJE i pritvor za NAČELNIKA

Više javno tužilaštvo u Nišu saopštiilo je u utorak više detalja o hapšenju u Sektoru za vanredne situacije u Vranju.

Najnovija vest iz ovog tužilaštva je da će i V.T.-u, inače načelniku Sektora, biti određen pritvor, posle saslušanja u utorak.

Inače, pritvor od 30 dana već je određen, prema navodima tužilaštva, za S.I., šefa Odeljenja za vanredne situacije MUP Vranje, D.J., inspektora ovog odeljenja i M.M., inspektora ovog odeljenja.

Načelnik Odeljenja za vanredne situacije MUP-a Vranje V.T. uhapšen je u ponedeljak, a u utorak će mu, posle saslušanja, zbog istih okolnosti kao i navedenima, biti određen i 30-to dnevni pritvor.

Tužilašvo je potvrdilo i pisanje Info Vranjskih, jer je obelodanilo i hapšenje S.A., direktorke DOO „Ataraksija“ iz Vranja, „ zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo davanje mita iz čl. 368 st. 1 Krivičnog zakonika“.

- Postoji osnov sumnje da su navedeni pripadnici Odseka za vanredne situacije, prilikom vršenja redovnih kontrola o ispunjenosti protivpožarnih uslova, u većem broju privrednih subjekata, preporučivali i nalagali njihovim odgovornim licima da za izradu protivpožarnih elaborata angažuju preduzeće „Ataraksija“ iz Vranja, sa čijim su odgovornim licem, o tome imali prethodno postignut dogovor - piše u saopštenju VJT Niš.

Prema navodima tužilaštva, posle izrade takvih elaborata i njihove verifikacije od strane Odseka za vanredne situacije, odgovorno lice označenog preduzeća je inspektorima isplaćivalo pojedinačno iznose od 200 do 400 evra, po predmetu izvršene kontrole.

SSB

Komentari

Ne preterujte,svi zaposljeni u odeljenju su strucni i posteni ljudi.Problem je gospodja kojoj izmice tlo,jer je zbog svojih psihickih problema izgubila klijente pa joj sada krivi drugi.Psihijatar ce da resi slucaj vrlo brzo.

psihijatar,hahaaa,jel se tako zove,onaj što šalje na robiju,zbog lopovluka

Dokle bre vise pljacka naroda, nacelnik, vernik i borac za pravdru???? Pa samo je lud verovao u njega i onaj ko je imao koristi od njega. Zasto se sad saopstenjem ne oglasi SNS??? Bukate sto cutis, tvoj kadar i mezimce je uhapseno. A brat njegov? Sa kojom strucnom spremom radi? Sta je sa Dhosom? Boban Antanasijevic? Sta cekate, da sud dva puta ponovi isto kao u slucaju Denzija???? Vi ste banda lopova i kriminalaca!!!

Sto li je i ona u corku,kad je tolko postena?

Napupele clanice SNS se jos uvek nisu skupile da protestvuju protiv hapsenja,posto galame za svaku glupost. Verovatno su ,ovi koji su zavrsili u bajbukanu, nevini a hapse ih.

Gotovo :(

Najnovije vesti

ZutoCvece