VJT: Istraga povodom ubistva kod Lučana

Više javno tužilaštvo (VJT) u Vranju donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv P.G. i C.S. zbog postojanja osnova sumnje da je prvoosumnjičeni G.P. iz Niša, učinio krivično delo teško ubistvo, a osumnjičeni C.S. krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i izvršioca i krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

„Osumnjičeni G.P. je dana 4. maja ove godine, oko 17.30 časova, na državnom putu B1 reda, na relaciji Lučane – Bujanovac, lišio života više lica.

I to bivšu taštu I.D, bivšu suprugu P.J. iz Gnjilana i svoju maloletnu ćerku P.H. lakše telesno povredio.

Osumnjičeni C.S. je u isto vreme, na istom mestu pomogao osumnjičenom G.P, tako što ga je odvezao do Bujanovca, da bi se isti udaljio u nepoznatom pravcu drugim vozilom do Vranja.

Nije prijavio krivično delo i izvršioca, odnosno prijavio ga je tek nakon proteka više sati od izvršenja krivičnog dela, omogućivši na taj način osumnjičenom G.P. da pobegne u nepoznatom pravcu“, navode iz VJT.

I.V.

Najnovije vesti

Radnik pao na Banjici »

Fudbaleri Radnika iz Surdulice izgubili su u 32. kolu Super lige Srbije od ekipa Rada iz Beograda sa 1:0 (0:0).Jedini go...

Istorijska pobeda na BOMBONIJERI »

Dinamo se trenutno nalazi na 7. mestu u play out grupi Super lige Srbije. Ekipa Dinama ima dva boda više od ekipe Zemuna...
ZutoCvece