VJT: Istraga povodom ubistva kod Lučana

Više javno tužilaštvo (VJT) u Vranju donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv P.G. i C.S. zbog postojanja osnova sumnje da je prvoosumnjičeni G.P. iz Niša, učinio krivično delo teško ubistvo, a osumnjičeni C.S. krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i izvršioca i krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

„Osumnjičeni G.P. je dana 4. maja ove godine, oko 17.30 časova, na državnom putu B1 reda, na relaciji Lučane – Bujanovac, lišio života više lica.

I to bivšu taštu I.D, bivšu suprugu P.J. iz Gnjilana i svoju maloletnu ćerku P.H. lakše telesno povredio.

Osumnjičeni C.S. je u isto vreme, na istom mestu pomogao osumnjičenom G.P, tako što ga je odvezao do Bujanovca, da bi se isti udaljio u nepoznatom pravcu drugim vozilom do Vranja.

Nije prijavio krivično delo i izvršioca, odnosno prijavio ga je tek nakon proteka više sati od izvršenja krivičnog dela, omogućivši na taj način osumnjičenom G.P. da pobegne u nepoznatom pravcu“, navode iz VJT.

I.V.

Najnovije vesti

VASILJEVIĆ debitovao za ZVEZDU »

Nikola Vasiljević, doskorašnji golman surduličkog superligaša Radnika, a sada čuvar mreže beogradske Crvene zvezde, debi...

I OŽEGOVIĆ napustio Dinamo »

Miloš Ožegović, zadnji vezni igrač Dinama, sedmi je fudbaler koji je napustio redove vranjskog prvoligaša.Ožegović je pr...
ZutoCvece