Video nadzor na vranjskoj Ortopediji

Na Ortopedsko-traumatološkom odelenju Opšte bolnice u Zdravstvenom centru u Vranju instalirane su kamere videonadzora voljom načelnika ovog odelenja dr Slađana Marinkovića Cake, saznaju InfoVranjske iz izvora u ZC Vranje.

-Dr Caka Marinković je naredio da se instaliraju kamere za video nadzor i one su nedavno postavljene na Ortopedskom odelenju, a to je učinio bez znanja direktorke ZC Vranje dr Ljiljane Antić i upravnika Bolnice dr Saše Đorđevića, dakle, samovoljno i na svoju inicijativu-, saopštava sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Izvor InfoVranjskih navodi kakve su bile prve reakcije na Cakinu samovoljnu inicijativu i odluku da instalira video nadzor na ovdašnjoj Ortopediji.

- Priča se po Bolnici da je ovakvim postupkom dr Cake Marinkovića vidno nezadovoljan upravnik Bolnice dr Saša Đorđević, čak se očekuje da on možda naredi da se kamere uklone, ali se ne oglašava direktorka ZC Vranje dr Ljiljana Đorđević, kažu "zli jezici" da je ona uzdržana zbog Cakinih pobratimsko-zavičajnih veza i relacija sa Goranom Nikolićem, potpredsednikom Gradskog odbora SNS i direktorom Elektrodistribucije Vranje, jer su obojica Hančani, a jedino se ne zna ko je kome pobratim-, kaže sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «nezadovoljstvo je veliko i kod medicinskog osoblja na Ortopediji i trenutnih pacijenata, bez obzira što videonadzor još nije u funkciji».

- Osoblje na Ortopediji gunđa i protestuje, kažu, samo nam još to fali, kamere, pa da nas snimaju u svim mogućim pozicijama sa pacijentima, ugodnim, ali i onim neugodnim, pa potenciraju da je ovo odelenje jedino u ZC Vranje koje je postavilo video nadzor, dok pacijenti negoduju, plašeći se da ih kamere ne "uhvate" u nezgodnim sitnicama, kada operisani pacijenti polugoli odlaze u toalete, ili izlaze iz soba sa katetrima i sličnim medicinskim pomagalima-, objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Da zaključimo, trenutni epilog lavine nezadovoljstva zbog dr Cakinih kamera video nadzora, upravo zbog svemoćne politike i njenih ovdašnjih protagonista, suštinski gledano je u ishodu - i dr Caka sit, i nezadovoljnici na broju, i kamere po ćoškovima vranjske Ortopedije!

Komentari

Da li ste normalni?

Kamere su dobra stvar, ali bi trebalo posmatrati samog načelnika, jer sam lično više puta video da u treću smenu dolazi ono 23:00 umesto u 19:00.

Mora da stavi jer ce my baci neko bombu kolki je krimos!RAZUMITE GA...

Caka je pobratim na Gorana Nikolica-Kiku. On je Kiku zaposlio u Simpo i sad je red da mu Kika vrati uslugu. Dok je Caka drzao pekaru u Hanu, posao mu je vodio Kikin otac, Stole ucitelj.

Treba video nadzor i u direktorijum kad dolaze predstavnici veledrogerija na dogovor sa direktoricom da se vidi i da se čuje.

Pa covek je sigurno imao razlog za postavljanje video nadzora....ne osudjujte ga prerano....pitajte ga zasto je to ucinio.

Direktorica je super . Najbolja do sada samo napred.

DOKTOR CAKA, LJILJANA ANTIC, MICE ALKOHOLICAR SU METASTAZE VRANJSKOG ZDRAVSTVA

Najnovije vesti

BOSKE, ili jedan naprednjački san »

Uspeh se, međutim, ne prašta, naročito u malim sredinama.Podmladak surduličkih socijalista, čitaj Novica Tončev, raspisu...

BEV: Vreme je da očistimo Vranje »

Udruženje građana "Borino i Evropsko Vranje" ove nedelje organizuje čišćenje Borinog brda, pod sloganom "Ne budi đubre,...
ZutoCvece