Viša škola: Specijalista jači od doktora nauka

Damjan Stanojević, zaposlen u nekadašnjoj Visokoj školi primenjenih strukovnih studija u Vranju, rešenjem ranije direktorke Ljiljane Đorđević imenovan je za šefa Odseka za šumarstvo, a nema kvalifikacije ni za predavača, saznaju InfoVranjske.

- Pitamo se kako "specijalista" može da bude šef Odseka za šumarstvo kada u školi radi nekoliko doktora nauka iz ove oblasti? To je non sens i predsednik Akademije, profesor doktor Saša Nikolić, tu nema sumnje, moraće da preduzme korake da to ispravi, jer Stanojević nema kvalifikacije ni za predavača, a ne za šefa odseka -, objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, Stanojevićevo "šefovanje" oposlila je sada ražalovana vrhuška Više škole.

- Damjan Stanojević je rođeni brat Dejana Stanojeviča Denzija, političara i funkcionera SNS u Vranju, pa su nekadašnja direktorka Ljiljana Đorđević i njeni saradnici najpre imenovali mlađeg Stanojevića za predsednika Saveta škole, a zatim i za šefa Odseka za šumarstvo -, napominje sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala InfoVranjske još jednom poziva predsednika Akademije da smeni Stanojevića.

- Nikolić je od maja ove godine predsednik Akademije, na žalost, u Višoj školi u Vranju boravio je petnaestak minuta i nikada više, a još nije pokrenuo rešavanje gorućih problema u Vranju, što može da mu se obije o glavu ako ne krene sa raščišćavanjem negativnog nasleđa u nekadašnjoj Višoj školi -, upozorava sagovornik InfoVranjskih.


Komentari

TIJA SELJACI STO GI SNS OVCI TURISE U PRVI REDOVI KAD BESE VUCIC A NAS POZADI .E TIJA CE GI DODJEV GLAVE

Nema veze, vidjaju ga po Grckoj, peca covek, kazu voli to, ili samo bezi od realnosti,da ne cuje, da i Likicu vidjaju sa onim iz Buenos Airesa BU ....

Treba zatvoriti tu tzv. školu što pre. Proveriti sve tzv. profesore gde su i kako su završili škole. Proveriti njihovu imovinu i sve testove đaka. Znam mnoge koji su završili tu školu i izašli kao neki inženjeri, a osnovnu matematiku ne poznaju. 99% đaka te škole ne govori ni jedan strani jezik, a retko ko zna i srpski jezik. Sramota je da postoji ustanova koja prodaje diplome i sutra preko veze dobijaju poslove, dok neka pametna deca koja su završila "prave", teške škole ne može da se zaposli u Srbiji. Zato sce što vredi je napustilo Srbiju. Ostaju samo penzioneri, lopovi i nesposobni ljudi.

Ovo mi liči na pripremanje za zatvaranje ove škole. Puštaju da se problemi nagomilaju, a onda će da ponude rešenje. Gašenje škole i otvaranje isturenih odeljenja Akademije u Vranju sa kadrom iz Niša. I neka bude. Dosta je formalnih kadrova i kvazi diploma izdala ta škola. Diplome sa zvanjem bez znanja sa namerom da se uzme bolje radno mesto ili se bolje uda ili oženi. Tako se uz pomoć odeljenja Pravnog fakulteta iz Mitrovice formirala nesposobna i nekvalitetna državna uprava. Nizak kriterijum i samo štancovanje diploma.

Ej ljudi !
PRAVNIK
pa taj ne peca samo ribe u Grcku, nego kupuje APARTMANE za brata DENZIJS, on ti je KRIMI

Uzbunjivacu po pravopis te poznajemo! Pa ti prijatelju ne mozes vise ni lozac da budes, cak i za to moras da imas osnovnu skolu, a kamo li da prodajes diplome sa privatnog fakulteta iz Vranjske Banje.

Damjan pored toga što ispunjava uslov za šefa katedre je i najlepši na toj katedri. I treba da bude šef!!! Liči mu da bude!!!!

Zorane, da li ti sa tvojom sumljivim bugarskim doktoratom i prosekom 6 misliš da treba da budeš šef katedre? Malo si se precenio!!!

Dragan Mišić biće osuđen za krivično delo da je davanjem mita sebi obezbedio srednjoškolsku diplomu. Takav čovek daje sebi za pravo da šalje informacije koje objavljuju vranjske. To samo pokazuje koliko su informacije tačne!!!!

Predsednik Zorana Janjića treba da postavi za šefa katedre za mašinstvo jer je dve godine studirao mašinski fakultet u Nišu i uspeo da položi samo odbranu i zaštitu.

Vera imaš dobar predlog. Ja ću samo da dodam da Zoran Janjić ima brata Nenada koji je završio mašinski fakultet u Nišu sa prosekom 6. Braća Janjići bi stvarno mogli zajedničkim snagama da vode tu katedru.

Abe, postavite ga onoga sto je predavao ONOJ i DSZ u skolicu za sefa katedre kad ovj Zoran je polozija samo tj predmet. Aferim! Abraka dabaraka i cs diploma! A ONOJ? A DSZ?

Isto je bilo sa Popovic Milenom koja je u ovoj pacijoj skolici predavala hemiju. Ona je bila "pametnija" od Magistara i Doktora nauka zato sto joj je suprug bio Direktor Preduzeca za puteve. Uz to jos se potpisivala sa sci iako je to skracenica od reci science u prevodu nauka. Da li je mozda toliko zastranila da sebe specijalistu smatra za naucnika? Mene je odusevio komentar Akademika koji brise noge saa diplomom ove pacije skolice. Ha hahaaa Milena haaaaa! Plasis ljude sa skracenicom sci koja nema nikakve veze sa specijalistom, specijalista nije titula za naucno zvanje.

Ovu bagru treba sve pohapsiti ali u kompletu zato sto su svi oni toliko ogrezli u kriminalu I zloupotrebama da to nije normalno. Pored toga treba ponistiti sve diplome pogotovu onih koji su tu skolu upisivali posle tridesete godine a da ne pricam da ima I onih koji su je upisali u 50 toj god zivota I to kao redovni studenti I bili na budzetu a u radnom odnosu se nalaze. I gle cuda zavrsili sve u roku a knjigu u zivotu nisu otvorili. Pozvati sve takve dati im jedan najprostiji test iz iblasti koje su polizili I videcete da su sve to kupljene diplome. Takva bagra ce da zauzme mesto mladim I sposobnim ljudima I da prima vece plate iz budzeta sa svojim neznanjem a obicni su kriminalci.

Najnovije vesti

ZutoCvece