VELJO, VUČIĆU: Raspao se i Okružni odbor NS-a

Pljušte ostavke u Okružnom odboru Nove Srbije za Pčinjski okrug nakon demisije donedavnog predsednika Ivice Petruševića, što je dovelo do potpunog raspada organizacije NS na nivou okruga uz poruku predsedniku Velimiru Iliću da promeni prezime.

- Poručili smo Velji da se više ne preziva Ilić, već da to promeni u Vučić, kad je rešio da izlaskom na izbore podrži predsednika Srbije i lidera SNS Aleksandra Vučića - navodi se u kratkom saopštenju raspadnutog Okružnog odbora NS.

Ivica Stanković, poverenik NS za Surdulicu, podneo je ostavku u znak neslaganja sa stavom Velje Ilića da NS treba da izađe na izbore 21. juna.

Iz istih razloga ostavke su podneli i Predrag Marinković, poverenik za Vladičin Han, i Tanja Aleksić, poverenica za Preševo.

- Velja Ilić je hteo da nas uvuče u provaliju šurovanjem sa komunističkim generalima i približavanjem antievropskoj desnici bliskoj SNS, budući da smo mi za evropski put Srbije - poručuju iz nepostojećeg Okružnog odbora NS.

Visoku temperaturu na relaciji bivši Okružni odbor NS-vrh stranke na čelu sa Ilićem izazvale su reakcije Veljinih botova na društvenim mrežama nakon ostavke Zorana Stojanova, poverenika NS za Bosilegrad.

- Veljini podrepaši nazivaju ga «komunistički pop», a mi poručujemo da se već vidi ko su komunisti i Vučićevi podanici - kategorični su sada već nekadašnji članovi ugašenog Okružnog odbora Nove Srbije.

S. Kostić

Komentari

Bravo deco svi u bojkot laznih korona izbora

Tako se radi sa svim prodanim liderima-izbor u doba korone jednako sto evra

B O J K O T

Mora carstvo da se spasi,ogroman kriminal Velimire je upitanju.Narod zna,bruji Srbija.

Mora carstvo da se spasi,ogroman kriminal Velimire je upitanju.Narod zna,bruji Srbija.

Na ovom portalu sam povodom postavljanja Petrušević na mesto Predsenika Okružnog odbora Nove Srbije u Vranju napisao da je to greška jer će Velja izdati stranku zarad ličnog interesa. Započetu bolnicu u Kačulicama kog Čačka treba završiti, a nema vlasti nema korupcije nema para. Vučić je kupio Velju. To se znalo, ali Petrušević nije slušao zato je i smenjen. Svim ti likovima poput Velje, Čanka, Šešelja, Čomićke, Šutanovca, Šapića.... stalo je samo do vlasti i novca, a ne do naroda. Narod je predviđen da robuje u kolonijalnoj robovlasničkoj privredi poput Kine. Dolaze vunena vremena. Na svim bankarskim automatima nove novčanice, znači Topčider radi pa ko preživi.

Topcider radi punom parom

DOKTORKA SUNCICA POVERENIK NAJBOLJA JE BILA,SUNE SAD JE SANSA.

Veljo kad ce napravis put Banja -brana,pamtimo tvoje lazi .Procitalite ljudi,lazes kao Vucic i zato ti savetuju da promenis prezime.

Ako je tako bolje da ga nisi dovodio u Vranje.Banju Ivice,kako ga nije sramota?Vase vreme tek dolazi,podrzavam potez i samo bojkot.

Najnovije vesti

ZutoCvece