VELIKO HAPŠENJE u Surdulici, policija ČEŠLJA OPŠTINU

U Surdulici je u toku opsežna akcija hapšenja koju sprovodi Odeljenje za borbu protiv korupcije iz Niša, saznaju Info Vranjske.

Kako javljaju sa lica mesta, u pitanju je hapšenje više načelnika različitih, pre svega finansijskih službi, a razlog je poslovanje vezano za IPA projekte Evropske unije.

Do sada se niko zvanično nije oglasio povodom ove akcije, a prema navodima sa lica mesta uhapšeno je najmanje četiri osoba.

Surdulica je inače jedna od srpskih opština u kojima se već godinama sprovode IPA projekti sa partnerima iz Bugarske.

Uskoro se očekuju šire informacije.

SSB

Komentari

VULE, AJ NA KOD VRANJE.
POBEŽE U URBANIZAM, OBILAZNICA OKO VRANJE, POZORIŠTE, SPORT, PARK, B. STANKOVIĆ, BOLNICA, STADION.
IMA MATERIJAL, DOĐI VULINE.

Nece u Vranje. U Vranje vlada SNS. Njegovi su bezbedni

I Neši sa ti Bugari napravi igralište u Šaprance.

Surduličani lopovi a naš
Neši Đorđević
POŠTEN, šije mu ga Đura.

Gle, Rile, ja Vučića i njegov SNS organski ne podnosim, ali Nešija znam gotovo celi život i mogu ti reći da je to najpošteniji čovek u Vranju. Sve mu se drugo može osporiti: inteligencija, elokventnost, duhovnost...ali poštenje nikako.

Alo slepcu, koji Bugari,Surdulica je u Srbiji. Više Bugara ima u Vranju.

Odavno je trebalo pročešljati opštinu, načelnici su samo izvršioci, treba pročešljati i nalogodavce.

Dragi moji, drage moje, e ovo je leleeeeeee....

Počelo je počelo.

Pa sto bi sad cicko zaigral i u opstina

Prebacite se u Vranje da češljate java preduzeća, a ne da im gledate kroz prsti i na papir šta piše, Lepo Pitate gde su pare? U šta su uložen, Odakle vam Skupi Automobili.. Pa sve redom. Neki imaju i privatne firme

Pa to je sve SNS. Njegovi su. Dobija si on procenat za to. 30 posto na cifru.

Narode nemoj da se palite bez potrebe, ovo je prodavanje magle i manipulacija da se zavara narod i produži vladanje. Ova akcija je usmerena na Ivicu Tončeva. U Vranje neće nikoga da diraju. Zar očekujete pravdu od onog kome je tetka iz Kanade kupila stan, a ustvari Zvonko Veselinović sa KiM mu kupio stan. Taj Vulin izađe pred narod i laže. Pročitao narod ko su i šta su pa ih hvata nervoza.

Pa zahvaljujuci doticnom su ovi pohapseni. Ti li si toliko naivan i pomislio da su one to uradile bez mnegovog znanja

alpska ili posebna

Pa ako je ovo tačno,treba da se hapsi.. Neko živi na visokoj nozi a neko krpi kraj sa krajem.. Nismo mi više glupi kao narod.. Dosta je Laži!!

Tužilaštvo treba da reaguje, za hapšenje će hapse.. Treba da se osude

Pohapsili sve zene

A Joe iz vodovod? Njega kad će uhapsiv?

Odmah šaljem pismo ovoj službi da se ispita poslovanje u Novom domu. Da se vide sve nabavke i pronevere. Čovek iz Niša mi je potvrdio, radnik jednog preduzeća gde direktor Novog doma uzima novac od kradje i ima i dokaze. Cela finansijska i pravna služba da ide u zatvor!

Šta ćemo sada kada su govornici isečeni pipci. Kako će sada fudbaleri da žive, kako će da se kupuje Audi8. Stvarno strašno moram da begam.

Hapsite uvek sitni, te žene ko zna dal su ukrale taj novac ili su im smestili radnju, ee jadna li si Srbijo a gde su ti jaki Političari da se hapse,, nego četri žene hapsev e Policija što ste jaki kad na žene pokazujete silu!!

Žandarmerija li gi hapsi?

Ne smete jaki igrači da dirate, tako vam naraedjeno Policajci priznajte si..

Najnovije vesti

ZutoCvece