Velika PROSLAVA TEŠKOG sudskog PORAZA ZC Vranje

U četvrtak je u prostorijama ZC Vranje organizovana krajnje opskurna proslava, teškog sudskog poraza ZC-a, i to još u radno vreme.

Naime, nakon skoro pet godina sporenja pred sudovima, pravnica u ZC Vranje, (ime poznato redakciji) dobila je spor protiv ZC i sud je vraća na posao.

Još jedna milionska šteta naneta je ZC-u, ali, eto, našao se razlog i za novo slavlje, u radno vreme.

Dotična pravnica, kažu zli jezici, čitavo vreme sudanije sa svojom firmom bila je fiktivno zapošljena, a plata joj je išla preko ZZJZ, ali, ko će znati da li se ovo može proveriti, budući da menadžment ZC-a u Vranju ne kontaktira sa novinarima Info Vranjskih.

Sada, posle odluke suda, ta pravnica dobija novo radno mesto, organizator tehničkog održavanja.

E sad, kažu, na izričit zahtev direktorke ZC, u četvrtak je povodom ovog poraza organizovano čašćavanje u upravi ZC!

- Sve je ličilo na seosku daću, sa roštiljem, banicama, kiflicama i najnovijim toaletama. Na proslavi kompletno rukovodstvo, uključujući novog upravnika Bolnice, kandidata za budućeg direktora, kao i finansijske i direktorke opštih poslova, inače najodgovornijih za teški poraz ZC u ovom sudskom sporu – priča jedna od prisutnih.

I tako, ZC je izgubio, nastala je nova milionska šteta, ali to nije razlog da se ne zamezi i zalije!

Za to vreme, više od 25 sudski vraćenih radnika ZC ne prima platu (osim retkih u milosti sadašnje garniture) a svoju prvu platu čekaju i medicinski radnici naknadno zaposleni u toku vanrednog stanja.

Rečju, stanje samo za slavlje!

Nažalost, sa ovog skupa nema fotki, jer su, kažu, vrata obezbeđivala dva “kerbera”, a ekipa se davno naučila da svoje proslave više ne kači na društvene mreže!

SSB

Komentari

Nazovi pravnica i treba da slavi pošto je prevalila dugačak put od šnajderke u Jumko do pravnice u ZC. Ali, što slave ove druge budale?!

Završila tj kupila diplomu pravnog fakulteta odeljenje pravnog iz Mitrovice u Vranje. U, koliko su u Vranje takvi pravnici. Najviše u Srbiju.

haha pojesce vas zavist.

Ljubomora je strasna stvar

Zato doktorima i sestrama koji su neugovoreni ne isplacuju putne troskove pod izgovorom da su neugovoreni pa zato i ne mogu da dobiju putne troskove, a prva tri meseca su primali pa sad od jednom ne moze a moze da se teraju da rade u covid bolnicama, to moze! Sramota je a mozda i nije za rukovodstvo posto se zna koliko ima nepismenih u tom istom rukovodstvu, izivljavaju se sa tim jadnim ljudima. Em rade kao neugovoreni, em rade u covid bolnicama iskljucivo oni, sem pojedinih miljenika naravno, em vise nema putnih troskova, em ne znaju do kad ce da primaju platu. Ma strasno i zalosno sta drugo reci!

Dno dna...Da čovek ne poveruje..Ovo ako je tačno za psihijatriju je...

Ovakav sunovrat bolnice Vranje ne pamti...direktorijum nije kafana...isti koji su je otpustili sada slave...neki su se čak i prejeli...do sledeće prilike..

Nezakonitim otpuštanjem napravljena je šteta ustanovi od 40 miliona dinara. Umesto da se odgovorni procesuiraju i kazne i nadoknade štetu oni terevenče. Ne zna se ni ko je žrtva, a ko dzelat, šta je sramota, a šta nije. A ta što je spor dobila ovim je pokazala kako ga je dobila i kako je i do sada zarađivala. Sramota za sve! U toj ustanovi se ljudi rađaju i umiru. Nemaju ni malo poštovanja. Da li će neko da zaustavi ove bahanalije?!

Verovatno je na to slavlje bila glavna na BULCU Suzana. Ona je kao šuster glavna u narodnu odbranu.

Ja cekam, da im nosim te iste kiflice i sve sto treba ,ali na drugu adresu. I kad nije poseta.

Pa pitajte se onda zašto je ZC Vranje veći i jači od najveće mafijaške organizacije, bolnica u blokadi 4 godine, nikome se ništa ne plaća, niko za ništa ne odgovara a u bolnici nema maske ni toplomera...e moji sugrađani, rasvestite se malo!

Bravo bolesnici! Dok drugi lekari u svim sluzbama ne znaju gde im je glava a gde dupe,jer smo u manjku ,vi slavite ....olosu jedan!

Bravo bolesnici! Dok drugi lekari u svim sluzbama ne znaju gde im je glava a gde dupe,jer smo u manjku ,vi slavite ....olosu jedan!

Ma stanje vam je samo za slavlje, sve ste drugo resile.

U ZC su izgleda svi bolesni, osim pacijenti!!!

u tom ZC-u,izgleda nema citavih

Procesuirati sve odgovorne za dug Zc Vranje...

Direktorica je zena za svaki prezir,vecina njenih saradnika/ca takodje. Tesko pacijentima, i sramota za SNS sto takve ljude tolerise,to treba smeniti jer ovo nije modna kuca, vec zdravstvena ustanova.

Apsolutna zasluga za nebulozne dogadjaje u ZC na celu sa" tri djavolice" pripada Gospodinu Bulatovicu (glavnom demonu) jer im daje maksimalnu podrsku. Ucesnici u ovim seansama su sluge njihovog neznzbozackog ponasanja. Pakao ....

Najnovije vesti

NOVA: Ko je, zapravo, Recko? »

Trener Dinamo Vranja Dragan Recko Antić centralna je tema u srpskom fudbalu, nakon što su mu nepoznate osobe zapalile au...
ZutoCvece