VELIČKOVIĆ najavio OSTAVKU na mesto odbornika

Dr Dragan Veličković, bivši direktor Zdravtsvenog centra u Vranju, član GrO SNS, na poslednjoj sednici vranjskog odbora naprednjaka najavio je ostavku na položaj odbornika Skupštine Grada zbog nelegalnog statusa predsednika GrO SNS Slaviše Bulatovića, saznaju InfoVranjske iz izvora u odboru vranjskih naprednjaka.

- Predsednik gradskog odbora je nelegalan, jer prema Statutu stranke je bio dužan da zakaže izbornu skupštinu GrO SNS još pre dve godine - otvoreno je rekao dr Veličković po kazivanju sagovornika InfoVranjskih.

Dragan Veličković je koliko u subotu 22. juna najavio ostavku, a u krugovima bliskim vrhu vranjskih naprednjaka već se spekuliše sa novim odbornikom koji bi uskočio umesto Veličkovića.

- Priča se da Bulatović ima spremnu zamenu, to je Nebojša Cvetković Liba, do skoro predsednik Sportskog saveza, jer se veruje da je Bulatovićev „vernik" - navodi sagovornik Info Vranjskih.

Podsećamo, u jesen 2016. godine dr Veličković je kao kandidat SNS imenovan za direktora Zdravstvenog centra u Vranju, ali je godinu i po dana kasnije smenjen, a umesto njega je izabrana dr Liljana Antić.

S. Kostić

Najnovije vesti

Sramota vredna 300 miliona »

Pre tačno osam godina, na današnji dan izgorelo je pozorište "Bora Stanković" u Vranju. Danas, osam godina kasnije, dire...
ZutoCvece