Većnica SILOM zapošljava sina u CENTAR

Proces zapošljavanja kadrova naprednjaka u državnim institucijama nikada nije ni prekidan, ali oviih dana, priča se, dobija na zamahu.

Najnovija situacija vezana je za Centar za razvoj lokalnih usluga socijaalne zaštite, a u glavnoj ulozi je Danijela Milosavljević, većnica za socijalna pitanja u Vranju.

Kako Info Vranjske saznaju, ona na ozbiljan način pokušava da zloupotrebi položaj na kome se nalazi i da ga iskoristi i u Centru zaposli svog sina Teodora.

Teodor Milosavljević je kuvar, a u Centar je primljen pre dve godine, na određeno vreme, do povratka radnice sa bolovanja.

No, radnica se ovih dana vraća, a pritisci da Teodor ostane da radi u Centru su veći nego ikad, saopštava izvor Info Vranjskih iz ove ustanove.

- Centar ima tri kuvara, a on bi bio četvrti, za čim apsolutno ne postoji potreba. Ali, iako ta ustanova pripada SPS-u, pritisci da se Teodor zaposli su veliki. Opet, kolektiv je protiv, jer se svi brinu za svoje radno mesto, umešao se i sindikat, i od ove priče pravi se čitav cirkus - kaže izvor Info Vranjskih.

Iako je direktorka Ivana Tasić odbila da razgovara za Info Vranjske, saznaje se da je gradonačelnik Slobodan Milenković odobrio čak pet novih zapošljavanja u Centru, ali da na spisku tih „sigurnih“ imena nema i Teodorovog..

Kako će se čitava stvar završiti ostaje nejasno, ali, da je reč o novoj naprednjačkoj zloupotrebi, i to čini se van i zvaničnih i nezvaničnih okvira partije, u to nema sumnje.

Ali, može im se. Za sada.

SSB

Komentari

Koje su ovo stvari , pa odakle većnici pravo da radi ovakve stvari, nepismena pravnica koja samo menja stolice da bi dobila sve što želi , pa niko normalan neće joj to dozvoliti, jedini njena drugarica Ivana t ako nešto uradi na svoju ruku , što i nije čudo ionako nikog u partiji ne sluša.

Bravo za Vecnicu, tako i treba, dok svi zaposljavaju nek zaposljava i ona. Koliko je Djosa u Vodovod zaposlio sam Bog zna, doveo nepismeni, glupi da vode firmu. Bar ovde s e ne gleda koju je skolu zavrsio Teodor. Idemo do kraja.

POZDRAV ZA VECNICU STARU HEVIMETALKU....kod hevimetalci sve je dozvoljeno...vodimo ljubav a ne rat

Ko je ta vecnica?

Samo vi zaposljavajte lencuge, neradnike i primace plata a doktori i sestre beze iz zemlje zato sto za njih nema zaposljavanje za stalno. Tako cete i proci na lokalnim izborima. Sram vas bilo, unistiliste grad, i jos vise ga unistavate svakog dana.

SRECOM MOJA DECA NISU KUVARI I NE PRODAJEM IH ZA POLITIKU . SAMO NAPRED ULIZICO

Ne znam zašto je to toliki problem,majka hoće da zaposli sina,to je nenormalno.Normalno je da se zapošljavaju švalerke,komšije,itd.I ne znam samo kako je sindikat te ustanove umešan u celu priču,jer to je sve samo nije sindikat.Sindikat se bori za prava radnika,a predsednica ovog sindikata podržava samo direktorkino mišljenje,radnici su ovom sindikatu zadnja rupa na svirali.

Najnovije vesti

ZutoCvece