Većina zaposlenih u Sektoru za vandredne situacije u ZATVORU

Od šest službenika u Odeljenju za vanredne situacije u Vranju, ukupno četiri je uhapšeno zbog mita i korupcije, što praktično znači da su samo dvojica službenika na slobodi. Zanimljivo ovo odeljenje sada radi bez oba rukovodioca koja su u zatvoru.

Poslednjem uhapšenom V. T. načelniku Odeljenja, određen je pritvor do 30 dana, kao i šefu S. I. I službenicima D.J. i M. M.

Istragu o koruptivnim radnjama u Odelenju za vanredne situacije u Vranju sproveli su Posebno odelenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Policijska uprava Niš, Sektor MUP-a za unutrašnju kontrolu i Bezbednosno-informativna agencija.

Koruptivne radnje, davanje i uzimanje mita, zajedno su organizovali i realizovali uhapšeni pripadnici Odelenja za vanredne situacije u Vranju i S. A. direktorka privatne firme "Ataraksija" koja se bavila davanjem sertifikata iz oblasti protivpožarne zaštite i overavanjem elaborata za zaštitu od požara.

Komentari

A djosa?On je strucnjak za sve situacije

Sve lopov do lopova...organizovani kriminal,mreža dobro uigranih lopova..zinulo im dupe za pare što bi reko Šojić...pa evo vam pare...sad razmišljajte u prdekanu kako da vadite svoja zlatna d...ta iz aps...umislili se mnogo...neobični Vranjanci...šta onda da rade oni obični što sa diplomom rmbaju od jutra do sutra ...pa ništa ...ti takvi i dalje će da rmbače ali će bar da spavaju pošteno i mirno ne plašeći se da će im sutra BIA,DEA ili neka druga policija zakucati na vrata...

A DJURDJICA ,PRODALA ZEMLJU NA ADZIJU....HA HA HA....MERLIN ZOVI MAMU DA PISE KOMENTARI VRANJE SE UMIRITI NEMOZE..

I djurdjica ce dodje na red sa sve brata koji se dobro omrsi u zdravstveni centar

Izmisljeni sektor sta ce nam

Najnovije vesti

ZutoCvece