Vasiljević jednom nogom u Crvenoj zvezdi

Fudbalski klub Crvena zvezda u završnim je pregovorima sa golmanom Radnika iz Surdulice Nikolom Vasiljevićem, nezvanično saopštava Telegraf, a ista vest našla se na sajtu Crvene zvezde.

Reprezentativac Srbije predstavljao bi drugo pojačanje šampiona Srbije u letnjem prelaznom roku nakon dolaska u redove crveno-belih štopera niškog Radničkog Pankova.

U Crvenoj zvezdi problem čuvara mreže nastao je zbog odlaska trećeg golmana Supiča u penziju i eventualnog napuštanja tabora crveno-belih od strane drugog golmana Zorana Popovića.

Prošle zime, tačinje u januaru ove godine, Zvezda je za Vasiljevića nudila Radniku 100.000 evra, ali su pregovori propali, jer je klub iz Surdulice tražio trostruko više za svog pouzdanog čuvara mreže.

Golman Radnika je jedan od tri golmana reprezentacije Srbije i među putnicima je za Kijev gde će Srbija odigrati kvalifikacioni meč za prvenstvo Evrope sa domaćinom nacionalnom selekcijom Ukrajine u petak 7. juna.

Najnovije vesti

Dinamo TRI MESECA bez plate »

Fudbaleri Dinama već tri meseca nisu primili platu, a u subotu dočekujemo Kolubaru iz Lazarevca koja se pojačala sa neko...
AluTerm plus