Vasiljević jednom nogom u Crvenoj zvezdi

Fudbalski klub Crvena zvezda u završnim je pregovorima sa golmanom Radnika iz Surdulice Nikolom Vasiljevićem, nezvanično saopštava Telegraf, a ista vest našla se na sajtu Crvene zvezde.

Reprezentativac Srbije predstavljao bi drugo pojačanje šampiona Srbije u letnjem prelaznom roku nakon dolaska u redove crveno-belih štopera niškog Radničkog Pankova.

U Crvenoj zvezdi problem čuvara mreže nastao je zbog odlaska trećeg golmana Supiča u penziju i eventualnog napuštanja tabora crveno-belih od strane drugog golmana Zorana Popovića.

Prošle zime, tačinje u januaru ove godine, Zvezda je za Vasiljevića nudila Radniku 100.000 evra, ali su pregovori propali, jer je klub iz Surdulice tražio trostruko više za svog pouzdanog čuvara mreže.

Golman Radnika je jedan od tri golmana reprezentacije Srbije i među putnicima je za Kijev gde će Srbija odigrati kvalifikacioni meč za prvenstvo Evrope sa domaćinom nacionalnom selekcijom Ukrajine u petak 7. juna.

Najnovije vesti

Desnica razara JS širom okruga »

Srpska desnica zaokružila je u sredu formiranje stranačkih organa u Pčinjskom okrugu, formiranajem odbora u Preševu i Bu...

Donacije za načelnika PO SPISKU »

Info Vranjske nedavno su objavile vest da je zaposlenima u Sektoru za vanredne situacije, računajući tu i vatrogasce, od...
Sajam Zaposljavanja