VANREDNO STANJE među naprednjacima

U redovima vranjskih naprednjaka zavedeno je vanredno stanje još od petka 15. marta, koje traje i dalje, posebno posle najnovijih «događanja naroda» u Beogradu, gde je deo demonstranata upao u RTS, a potom blokirao ulaz u Predsedništvo Srbije.

Prema navodima izvora iz GrO SNS u Vranju, već dva dana mobilni telefoni istaknutijih članova i funkcionera stranke dovedeni su do usijanja, učestalim i brojnim pozivima i slanjem SMS poruka dramatične i upozoravajuće sadržine.

Najpre, prema migu iz Beograda, još u nedelju uveče pozvano je članstvo na okupljanje u prostorije stranke.

- Pozivamo vas da u najkraćem roku dođete ispred stranke kako bi se pružila podrška predsedniku Vučiću. Krenite odmah - kaže se u sms poruci koja je u nedelju kružila Vranjem.

- Sutra dođite u stranku, ovo shvatite najozbiljnije - glavna je i najčešće upućivana poruka sa mobilnih telefona vranjskih naprednjaka kojom su članovi stranke pozivani na dogovor i konsultacije u smislu «šta da se radi u aktuelnoj situaciji u zemlji» - saopštava sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Do kasnih jutarnjih sati u ponedeljak 18. marta nisu primećena posebno masovnija kretanja članova SNS u Vranju, a ispred Sportske hale, do devet sati, nije bilo autobusa kojim bi naprednjaci krenuli za Beograd.

- Dilema je bila da li će se ići za Beograd, ali je sudeći po sadašnjim okolnostima, kako izgleda, izbegnuta takva mogućnost - kaže sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

Po ovom izvoru, «vodeće ličnosti GrO SNS još od petka 15. marta proveli su besane noći tokom vikenda, najpre zbog fizičkog nasrtaja za sada nepoznatih lica na Gorana Đorđevića, generalnog sekretara stranke u Vranju, a zatim zbog poznatih događaja u Beogradu u subotu i nedelju.

S. Kostić

Komentari

dok vi je irenica u go najebali ste skroz bolje da se sami zakljucate i pokrijete glavu od sramotu .

Au koja bruka

Gori ste od sekte, od koga da ga branite? Neka ga brani policija i vojska kome daje stanove za 400 evra kvadrat, sa otplatom od 20 godina bez kamate.Neka ga brani Direktor RTS-a sa platom od 500000 dinara.A ti Mošo pesnicu kući pokaži, izvadi ruke iz đžepova, obuci odelo kao Direktor i sredi firmu u kojoj si odlično plaćen jer više si u prostorijama stranke nego u komradu.Neće narod da vas bije da nema medijskog mraka i da nam odgovorite koje srušio sava malu,ko je ubio Olivera Ivanovića,zbog koga su poginuli piloti,zašto je Babić još uvek na čelu koridora, zašto presednik ne odgovara za kršenje ustava i nametanjem podele Kosova i zašto u Skupštini ne zakaže sednicu o Kosovu? Zna li iko sem njega šta pregovara u Briselu i šta je potpisao?

Kakav tuzan prizor, jos malo pa krokodilske suze. Onaj tamo iz N. Sada nastupa sa pozicije hajde, odmah, svi u napad! Ima li on odgovornosti u sebi!e Stvarno zalosno, ma gde bre krecete, narod na narod...bezveznjaci sa kratkim umom!Jos jednom -za zaljenje je- ali tako je to kad zivis u tiraniji, despotiji, u drzavi bezakonja!Da ima zakona nikoga ne bi bilo na ulicama. Pravda se trazi u institucijama , nju treba da brane i stite zakoni kojih nema jer je jedan covek sve uzurpirao i zato ce mo imati nezadovoljstvo svakodnevno i svuda jer narod sve vise gubi kocnice i strah !

gde ćete bre vi da idete,koju Srbiju da branite,svoje guzice u foteljama da zadržite,zato ste zapenili

Koji podanički mentalitet, da čovek ne poveruje?Ništa bez slike na Instagramu ili facebook da se pokaže uvlačenje i vernost.Gospodine Momire Kariću,vašim gabaritom možda i odbranite AV ali ne gurajte ispred sebe jadne uplašene članove,žene i penzionere.Idite sami, sa Bosketom, Denzijem, Nešijem,poznata nam je vaša hrabrost. a mi ostali nismo svi guske i gusani.

Ovo ko pomen da je

Svim naprednjacima imam da poručim: Dabogda vam ženu pipkao i volkao Jutka!

"Protesti, građanska neposlušnost i blokade institucija su jedino što nam je preostalo posle sedam godina naprednjačke pljačke i terora. Ne smeš nikada sebi postavljati pitanje da li protesti imaju snagu da promene nešto, već u njih ulaziš sa uverenjem da to radiš pre svega zbog sebe, zbog svoje savesti, obraza i budućnosti". Marko Vidojkovic

Znaci ovaj Gonze je takav promadaj da ne verujem da ce takav vise da se desi. Pogledajte ovu zalosnu sovu od coveka, tutunjko koji pojma nema, ali naucio kombinacije za marisanje lovu i za zaposljavanje familiju, pobratimku, kumu...sram te bilo svi pricaju na otopediju kako si isti i tamo bio uzas od lekara, neznalica...a sta ce ovi jadnici ostali, kome treba njihova podrska uopste, smesni likovi...

Najnovije vesti

Radnik krenuo u Antaliju »

Fudbaleri surduličkog superligaša Radnika krenuli su put Antalije u Turskoj na drugu fazu priprema za nastavak prvenstva...

TONČEV: Bude se socijalisti juga »

Novica Tončev, narodni poslanik i član predsedništva SPS-a najavio je da će posle razgovora sa socijalistima jugoistoka...
AluTerm plus