Valter brani banjsku školu

Ne brinite kolege, "šef" neće dozvoliti da se zbog 20 miliona dinara zatvori naša škola, on je već sredio sve sa Ministarstvom prosvete i neće biti nikakvih blokada, Ministarstvo će sve da reši, tešio je svoje kolege nastavnik OŠ "Predrag Devedžić" u Vranjskoj Banji, član SNS, nakon izgubljenog sudskog spora koji će ovu školu da košta 20 miliona dinara, saznaju InfoVranjske iz izvora u banjskoj osnovnoj školi.

Naprednjak utešitelj "planuo" je zbog strahovanja kolega da će ostati bez svojih zarada.

- "Šef" je tu da sve sredi kako treba, pa neće Ministarstvo prosvete da dopusti da naša škola bude zatvorena zbog «sitnice» od 20 miliona, ili da nastavnici ostanu bez plata! Dok je "šef" tu, problema neće bit - revnosno je pomenuti nastavnik naprednjak nastavio sa "utešiteljskom" delatnošću, pozivajući se na svemoćnog "šefa", Slavišu Bulatovića, predsednika Gradskog odbora SNS i narodnog poslanika.

Suočeni sa opasnošću da rade a ne primaju plate, pojedini nastavnici nisu se primili na «utehu» kolege naprednjaka, pozivajući se na ranija školska iskustva u sličnim situacijama.

- Dobro pamtim kad je školu tužio Velimir Bulatović, otac Slaviše Bulatovića, posle smene sa položaja direktora banjske škole i dobio spor, pa mu je škola a ne Ministarstvo prosvete isplatila razlike u plati i ostale prinadležnosti, jer Ministarstvo to nikada nije činilo niti će to činiti ubuduće, osim ako Slaviša Bulatović nije jači i od ministra prosvete - ne skriva strah zbog novonastale situacije jedan nastavnik.

Podsećamo, Apelacioni sud u Nišu pravosnažno je presudio u sporu banjske škole i Slobodana Aleksandrova u korist Aleksandrova kome škola mora da isplati oko 20 miliona dinara.

Nešto je, izgleda, stvarno mnogo trulo u državi banjskoj!?

S. Kostić

Komentari

A šta posle, kada " svemogući " ode? Dug nije dugme da se izgubi a ne zastareva? Hoće li neko da odgovara zbog propusta ,razloga tužbe i nanošenja štete ustanovi? Neće? I to je " svemogući" rešio? Vi ste kancer u metastazi za ovu jadnu zemlju.Živi se lepo i po zakonu samo na pink televiziji.

Raniji poslanici Skupštine Srbije sa teritorije grada Vranja:arhitekta- Miomir Stojanović,Ginekolog- Predrag Ristić,generalni direktor Simpa-Milan Nikolić,predsednik kompanije Simpa-Dragomir Tomić,generalni direktor Jedinstva-Mile Pešić,finansijski ditektor Jumka-Srđan Nikolić,predsednik kompanije Jumko-Staniša Janjić,dekan Ućiteljskog fakulteta u Vanju-Bora Stanimirović,advokat Dragan Nikolić Nika.Uporedite ove poslanike sa ovo nedonošće nepismeno od poslanika koji je slika i prilika poslanika Branislava Nušića.

Skola u kojoj je blud i nemoral zavladao, gde Vesna vrsi mobing godinama nad ljudima, gde su razredne staresine ljubavnici roditelja dece koje uce, gde su pojedinci postari a ne prosvetni radnici, gde se seje strah, da bi se zastitiila pozicija i gde 20 miliona vrede 20 dinara, a kolektiv se laze i laze i laze.

Najnovije vesti

Težak udes kod Bresnice »

U nedelju oko 18:20 dogodila se teža sobraćjna nesreća kod sela Bresnice, na starom putu 2. A reda za Banju.Kako Info Vr...

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece